пароль
пам’ятати
[uk] ru

Малєнькіє помощнікі народного губєрнатора


Малєнькіє помощнікі народного губєрнатора
Кузнєци пабєди ДНР відомі, і ніскільки не приховуються.
http://112.ua/obshchestvo/prokuratura-po-delu-mirotvorca-budet-proveryat-i-teh-kto-vylozhil-dannye-i-teh-kto-ugrozhal-310764.html
http://112.ua/glavnye-novosti/ombudsmen-prosit-zablokirovat-dostup-k-mirotvorcu-iz-za-publikacii-lichnyh-dannyh-zhurnalistov-310892.html
http://lb.ua/news/2016/05/12/334966_es_potreboval_udalit_spisok.html?utm_source=local&utm_medium=cpm&utm_campaign=bymaterial
https://site.ua/alexey.minakov/3779-o-konflikte-minstets-vs-mirotvorets/
 
а шо? Друзьям всьо, ворогам - закон. Багато законів. І про персональну інформацію, і про перешкоджання діяльності журналістів, і про дєловую рєпутацію і про таке інше.
 
один відомий політик сказав: «Но вопрос, конечно, в том, кого считать своими.»
зрозуміло, що чиновницька банда аж ніяк не може розглядати влонтерів у якості своїх.Як можуть бути своїми ті, за чий рахунок ти жируєш, кого ущемляєш, і заставляєш виконувати свою роботу? Волотнтєри для казьоних омбудсменів, продажних прокурорів, та надтолєрантних послів розвалюючихся failed state - як кістка в горлі.
Своїм гнилим чиновницьким нутром вони чують, що спільнота вже перемовляється - "стягнем його до низу й спитаєм докумєнта, а як не покаже..."
 
з губарєвим ці троє в своїх амбіціях аж ніяк не пересєкаються. він їм не конкурнент, а вони йому. і коли губарєв стане в Україні головою адміністрації президента плотніцького - то омбудсменша так само буде омбудсменшею, прокурор - прокурором, а посол - послом.
тому ковать побєду днр в самой мякоткє хунти їм приємно і необтяжливо.
законне дишло - у них в руках.
 
а от коли головою адміністрації президента Турчінова стане Ярош, а міністерство інформації займе команда миротворця - то самі розумієте - всі троє будуть вимушені переїхати в ростов. і забрати за собою гутапєрчівую татьяну попову в чамайдані.
 
реакція губєрнатора ясіноватой недвозначно вказує кому він свій. закриття миротворця - показує кому волонтери вороги.
 
дуже цікаво, як на підрив обороноздатності країни чиновниками відреагує РНБО, Генпрокуратура - чії підлеглі створили побєду новоросії, та нове керівництво парламенту, об якого хазяєва жизні свого часу витирали ноги, призначаючи діючого омбудсмена.
 
окремо керівництво міністерства повинно дати оцінку своїй заступниці, чия позиція стала власне підгрунтям перемоги новоросії
 
т ми і побачимо - хто чужий для Юрія Луценко, Ірини Геращенко, Парубія, Стеця: Павєл Губарєв, новоросія, чиновницька зграя чи Миротворець, Україна, та волонтери.
© NinethApreel [15.05.2016] | Переглядів: 1679

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.0/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook