для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не розгойдувати човна!


Не розгойдувати човна!
   Нє, тільки відпав від компа на пару днів- і ось тобі. "Миротворця" закрили "по просьбам тєлєзрітєлєй".
 
   Хочу запитати у пані ТП: а що ви зробили корисного для держави в інформаційній війні, що саме зараз точиться? А? А... Нема війни. Ні інформаційної, ні звичайної. Є АТО- й Мінстець із ним. І що ти зробиш, як війни нема? Та й що то за бюджет, що за штат: 20 чоловік, що ж ти наінформуєш... А в "Миротворці"- там усі чи то хакери, чи то факери, хорошим людям тільки заважають. Ми ж гуманісти афуєнні: якщо хтось вазмущєніє висловлює, ну, з тих, що незаконно через наш кордон до ДиРи лазять, то ми швиденько так р-раз!- і побігли, віддавши честь. Яка є, усю й віддали. Бо хароші ж люди просять!
 
   Як я подивлюсь, цілі нашої політики можна вкласти в одну фразу: робити вигляд, що нічого не відбулося. Ось так. І хай там що: очі рогом, щоки надули- й сидимо. Головне- човна не розгойдувати. А хто розгойдує, той, звісно, путінський вилупок.
 
   На мій погляд, наша країна скоро потрапить до книги рекордів Гіннеса. Як абсолютний рекордсмен про пройобові можливостей, пробачте за бідність мови. А проїбли ми їх тому, що влада хоче владарювати, не витрачаючи зусилль. Хай усе йде, як і йшло. От як припече, тоді щось робитимемо. В результаті, коли припікає, вже пізно. Думаю, кожен може пригадати штук з двадцять моментів, коли вже було пізно. Тому й життя в нашій державі виглядає як хода людини, що страждає на бігунку. До туалету ще далеко, вона неквапно йде. Тоді, коли вже пізно, біжить. Потім, із серцем машучи рукою, зупиняється, та йде повільно: щоб, пробачте, не розхлюпати.
 
   Тільки найодіозніші регіонали не перейшли до БПП. Та й то, думаю, тому, що їм в "Оппі", більше шансів у майбутньому прилізти до влади. Та й найодіозніші, за якими тягнеться шлейф із коррупційних діянь, рейдерства, а то й сепаратизму й крові, досить непогано себе чухають: пам’ятаєте, яка головна ціль нашої політики? Отож. А місцеві царьки, що присмокталися до влади ще за царя Гороха, потрібні й зараз, тому усі вони (чи майже усі)- в БПП.
 
   Головне- не розгойдувати човна!- і нам вже пропонують почути бурштинову мафію. Лісову. Гранітно-пісочну. Перевізників, що, перевантажуючи машини, добивають наші дороги. Старанно робимо вигляд, що проблем не існує. Аж доти, поки не лусне... Невже останні роки нічому не навчили? Невже система, що вибудовується зараз (яка була при усіх наших президентах) не зогнила ще фіг зна коли? Невже країна буде успішною тільки тоді, коли усе керуватиметься з Банкової: звісно, через вертикаль, від Самого до панів, потім- до підпанків, потім- до плебсу?
 
   В країну зубам вчепився "русскій мір". Що робить влада та ті, хто при ній? Ніхєра? Нє, роблять! Тільки зі знаком мінус. Пересмикуються факти, оббріхуються активісти, що нібито вимагають- уявіть собі, які мерзотники!- 75 відсотків україномовного контенту. Й де вимагають: не в Зімбабве, а в Україні! Хай би в Зімбабве... А як постраждали від влади ТРК "Україна", "Інтер"? А ніяк, головне ж, робити вигляд, що усе йде так, як треба. А "Вєсті"? а "Комсомольская правда в Украінє"? Хай видаються й надалі, ми ж демократи, до Європи хочемо. Тільки ота "демократія" виходить за наш рахунок.
 
   Прочитав сьогодні прекрасну статтю Гудименка: "Ніхуя во врємя чуми". Таки він правий, бо оте саме "ніхуя" вже більше двох років- наша внутрішня та зовнішня політика. Бо Юра Луценко в прокуратурі- це теж "ніхуя", навіть "ніхуя" в кубі. Нє, звісно, ГПУ стане більш керованою із Банкової. Та це щось для президента, а для держави? Отож. Суди? Тим більше. Держпідприємства, що ще лишилися? Надра, ліс? "Війна усе спише"? Так ви ж самі кажете, що ніякої війни?
 
  І ось знайшли винуватця в усіх бідах: "Миротворець". Так стало шкода терористів, що згодні усратися, аби тільки не потрапити до сайту! Так шкода журнашлюх, що незаконно лазять за кордон! І висловилася ТП. І захистила виблядків.
 
   Уявіть собі Еренбурга, що під час Другої Світової захотів би взяти інтерв’ю... ну, скажімо, у Отамана Війська Донського, групенфюрера СС фон Панвіца. Та не встиг би він таке побажання висловити, як Берія йому б козячу морду зробив. Без наркозу. Та й американському чи англійському журналістові також би яйця без наркозу відірвали. Що поробиш, не просунуті вони були тоді, не було у них не Мінстеця, ні такої ТП.
 
   Ну, звісно: що таке "Миротворець"? Закрити нахєр. Такі ж люди просять! Не будемо Захарченкові та Вовочці дєлать нєрви.
© Саня электрик [14.05.2016] | Переглядів: 3048

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook