для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Капець ісламському тероризму....


Капець ісламському тероризму....
     Читаю оце новину і розумію, що не тільки «дидываевале» і самостійно (без допомоги союзників, та участі інших народів СРСР) перемогли фошиздів, але і їх нащадки вже практично спасли світ від коричневої чуми терористичної зарази. Прочитав тут http://echo.msk.ru/news/1762922-echo.html заголовок:
«Воздушно-космические силы России поразили в Сирии свыше 30-ти тысяч целей международных террористов» і у мене одразу повстало в уяві, яка гордість повинна охопити вату за свої ВКС.
 
     30 000, Карле, ти тільки уяви собі, ТРИДЦЯТЬ ТИСЯЧ уражених цілей!!! Блядь, невже в цю херню хтось спроможний повірити!? І шо вони там курять?
 
     Ну давайте спробуємо собі тільки уявити, які мають бути наслідки такої результативності.
 
     1. Всього в складі російського авіаційного контингенту помічалось щонайбільше до 60 бойових ударних літальних апаратів. Вмикаємо калькулятор… Мля, по 500, Карле, П’ЯТСОТ на одного льотчика в середньому. Хтось може собі пригадати таку результативність будь-якого радянського аса у роки, коли «дидываевале» і це за чотири роки, а не за пів року? Я особисто в дитячі роки перечитав купу художніх і мемуарних книжок про ту війну. Та якби хоча б приблизно хтось з радянських асів мав таку результативність наша пропаганда оспівувала б його ширше, ніж давньогрецька міфологія подвиги Геракла. А героїв рашки за результатами цієї операції дали тільки начгенштабу та зам міністра оборони… Абідєлі настаясчіх хєроєв. (Згідно Вікі їх всього троє, один посмертно...)
 
     2. Літаки, як відомо скидують боєприпаси, що набагато потужніші від гранати Ф-1 (хоча саме з такого процесу зароджувалась бомбардувальна авіація у Першу світову). Давайте прикинемо, що скидувались мінімальні бомби ФАБ-250, чи їх високоточні аналоги. Подібний боєприпас вміщує в собі близько 100 кг вибухової речовини. Якщо ціль уражена, то навряд чи при такому вибуху загинув тільки один ворог, ну хіба що тільки метою бомбардувань були поодинокі озброєні велосипедисти. Але я в це не вірю. Ніхто не стріляє по горобцях з гармати. Давайте усереднимо, що можливою ціллю міг бути танк, автомобіль і т.п. Мінімум таке ураження мало б дати в результаті чотирьох небіжчиків. Добре, приймемо цю кількість за середню.
 
     120 000, Карле, СТО ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ могил терористів утворено на «священній для кожного православного» сирійській землі тільки «доблєстнимі расєйськімі ВеКаеС»!!! А ще чимось іще займались і наземні проасадовські сили, ті ж россіяни-спецпризначенці, армія і авіація Асада, стражі ісламської революції з Ірану, Хезбола і т.п…
 
     Звідки там іще залишились озброєнні терористи, в такій кількості, що з ними ще вимушені сідати за стіл переговорів?
 
     3. 10 000, Карле, ДЕСЯТЬ ТИСЯЧ вильотів!!! Це не менше 166 вильотів на один літак за весь період застосування. Скільки потрібно було робити бойових вильотів за добу в середньому, якщо офіційно угрупування діяло інтенсивно близько 175 днів? А ще не кожного дня була придатна для польотів погода, а ще були перерви у вильотах для технічного обслуговування… Крім того авіаційна техніка, як і будь-яка, при такій інтенсивності польотів мала б виходити з ладу.
 
     4. Ну і насамкінець, уявіть собі які обсяги вантажу треба було перемістити для забезпечення такої інтенсивності застосування авіації.
- Паливо… Тільки авіаційного гасу потрібно було біля 40 тисяч тон.
- Боєприпаси… Якщо навіть кожна п’ята бомба була застосована успішно то потрібно було перевезти близько п’ятдесяти тисяч тон боєприпасів в укупорці.
 
     Для довідки маємо інформацію з вікі https://ru.wikipedia.org/wiki/Авиационная_группа_ВВС_России_в_Сирии
   По темі виловив непоганий коментар
Путин заявил, что российские самолёты в Сирии совершили 10 тысяч боевых вылетов, поразили более 30 тысяч целей международных террористических организаций.
Площадь Сирии составляет 185,2 тысяч км².
Треть страны Ассаду не подконтрольна.
Получается, что на каждых 4 км² в Сирии было по одной цели и один самолёт за вылет поражал более 3-х целей.МОСКОВИТЫ, А ВЕДЬ ВАШ ПУТИН - КРЕТИН.
Впрочем такое бывает, когда главнокомандующий профессиональный стукач из КГБ, а в министрах обороны чукча из ассенизаторов. Ну, как у вас, россияне.

     І шо тільки не з3,14здить х@ло тільки для піднесення «побєдобєсія» власного народу?!
 
     А от я не вірю. Мо я дійсно фошизд?
 
© инженегр [11.05.2016] | Переглядів: 3406
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook