для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Скільки орка не годуй, все одно у Мордор дивиться!


Скільки орка не годуй, все одно у Мордор дивиться!
У 2010 Україна вдруге за свою молоду історію перенесла загострення тяжкої хвороби, що називається Дамбас. Хвороба ця не нова; як грип, мутуючи заражує люд то "іспанкою", то "пташиним", то "свинячим", так і тиранія з диктатурою постійно приймаючи нові форми, захоплює цілі країни і народи. Дамбас - це різновид давно відомого вірусу "совка". Того вірусу, при якому заляканий до смерті народ радіє кожній дрібниці, а найбільшим досягненням і одночасно щастям вважається триразове харчування у "лагері" і регулярна "продолжитєльная свіданка" в Криму. А ще за лагерний розпорядок і вертухаїв деякі мешканці "совка" ладні перегризти горлянку своїм соплемінникам. Вперше нам цю хворобу хтів передати Кучма, нахабно насаджуючи свого протеже Януковича. Жаром першого Майдану Україна начебто вилікувалась. Повторне лікування проходить болісно, лік полеглих найкращих бійців з хворобою йде на тисячі, найбільш уражені хворобою частини державного організму або ампутовані або продовжують агонію гангрени. Але до повного одужання ще далеко. Штам вірусу "Дамбас hard v Янукович" ми змінили на "Дамбас light v2.0".
Майже все що ми ототожнювали з найтяжчою версією "Дамбасу" прекрасно почувається в українському організмі, їм навіть не довелось пристосовуватись до нових реалій. Добкін змінив футболку "беркута" на крісло у Верховній Раді. Там же прекрасно себе почувають Бойко, Вілкул, Шуфрич... Фірташ, Ахметов та інші спонсори ригоАнального шабашу навіть і не злякались. Міністр юстиції в уряді Азарова Олена Лукаш спокійно собі живе у Києві, хотів би її процитувати "П'ять діб я просила мене допитати. Тепер буду шукати зацікавлених у цьому осіб. Можливо, оголошу прокурора в розшук… Його звуть Деркач Олександр Сергійович". Суди знімають арешт з майна Юри "Єнакієвського" Іванющенка і Присяжнюка. Відверті сепаратисти гуляють у столичних ресторанах, Клінчаєв смажить шашлик на Трухановому острові. Нарешті суд відпускає Єфремова, знімає браслет і віддає закордонні паспорти! Цього ж дня ЗМІ повідомляють, що в Ізраїлі арештували Ставицького, ну того що був міністром палива і енергетики у Азарова і у кого на квартирі знайшли поклади золота і швейцарських годинників. ГПУ заявила,що буде вимагати його екстрадиції в Україну. Раджу поквапитись, можете не встигнути. З такими судами і такою прокуратурою як в Україні, Ставицький буде сам вимагати своєї екстрадиції в Україну, якісь півроку в браслеті і ти абсолютно вільна людина з незаплямованою репутацією, навіть справочка імєється. А золотішко суд поверне за штраф у 1700 грн., он в Одесі був же прецедент з бурштином на 3 мільйони. Взагалі, складається таке враження, що з усієї Партії Регіонів за ґратами зараз лише Неля Штепа. Та відпустіть вже її, чим вона гірша за Єфремова? Чи українська влада хоче з Нелі зробити "Вона v 2.0"? не той масштаб у Нелі, але про неї окремо трішки.
Зам міністра у справах окупованих територій заявив "...торгівлі з окупованою територією бути! Бо Україна туди відправила 30 мільярдів грн. (то поважна причина, а могли б оприлюднити кому, скільки і за що?) і при відсутності торгівлі з ЛДНР погіршиться відношення жителів тих НР до України...". То такий план деокупації Донбасу. І майже того ж дня "більшість обранців Слов'янська підтримали клопотання до вищих органів державної влади про звільнення колишнього міського голови Нелі Штепи." Так саме міська рада Слов'янська, яка обрана за українськими законами 25 жовтня 2015 року, більш ніж через рік після звільнення міста, міськрада яку не путін там призначав, проголосувала за звільнення Нелі Штепи. Не якийсь невеликий гурт людей, що Королевську зеленкою поливав, а обранці всього міста! Панове, голосування по Штепі у міськраді Слов'янська і є справжньою реальною оцінкою дій української влади по поверненню Донбасу Україні. Скільки орка не годуй, все одно у Мордор дивиться!
Хотілось бо звернутись до волонтера Туки, а чи не могли б ви уточнити, то план з повернення Донбасу Україні, чи України Донбасу? Для нас то має велике значення.
 
Ps. Доки справа дійшла до публікації тексту Ставицький заявив що його ніхто не затримував, а Лещенко заявив. що Солом'янський суд намагається закрити справу проти Ставицького.
© Dmitro Maximik [10.05.2016] | Переглядів: 6080

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook