для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Техніка і лірика.


Техніка і лірика.
Без політики. Трохи лірики.
Переглядав старі фотки зі служби. Деякі вирішив показати вам.
 
Бойові машини – як люди. У кожної свій характер і своя душа. Разом з екіпажем вони єдине ціле, а бійцям - вірний друг. І деякі з них заслуговують на довгу пам’ять після славного бойового життя, як оця наша «Катюха» з піхоти.

Ця БМП «пройшла Крим і Рим», одержала рани від бронебійного снаряда і кумулятивної гранати, від яких у ній, на жаль, гинули люди, вічна їм пам’ять. Поверталася з ремонту і знову ставала в стрій.


Після вибуху під нею потужного фугасу корпус бехи тріснув по лінії зварних швів, і про ремонт уже не йшлося.


Її дбайливо заварили, відшліфували, пофарбували і поставили на постамент. Зараз вона прикрашає собою парк біля КПП, а новим курсантам розказують її біографію. Таких пам'ятників у Десні кілька, і кожен має свою цікаву, варту пошани, історію.
 
Вечір. Чекали дозволу на початок нічної стрільби. Десь далеко зібрався і пішов сліпий дощ, а сонце, що заходило, зафарбувало його в неймовірно красивий помаранчевий колір. Жаль, фото не відображає дивної краси того вечора.


 
Через дорогу від полігону, з боку директрис, у травневому лісі можна натрапити на поляни, повні конвалій. Ніхто їх не чіпає, бережуть красу.

 
Все. Спасибі. drinks
© PiligrimK [07.05.2016] | Переглядів: 3861

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook