для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Петро Порошенко оголосив війну Україні


Петро Порошенко оголосив війну Україні
11 квітня 2016 року команда президента пройшла одну з точок неповернення, за якими починається диктатура. Співробітники департаменту Кононенка вручили підозру екс-заступнику генпрокурора Віталію Каську. Причина – саме Касько ініціював затримання «діамантових прокурорів», які наближені до Шокіна-Кононенка-Порошенка та публічно озвучив масштаби корупції в Генеральній прокуратурі.
 
Цей вчинок можна вважати офіційним оголошенням війни українському суспільству з боку команди Президента Петра Порошенка. Порошенко оголосив війну всім хто планує проводити реальні реформи в Україні, всім хто хоче щоб країна вибралась з гнилого болота корупції та кумівства.
 
Спочатку з прокуратури витіснили команду Касько-Сакварелідзе. Потім відкрили кримінальну справу проти громадської організації «Центр протидії корупції», яку називає своїм партнером навіть посол США Джеффрі Пайєтт.
 
Тепер стало очевидно що простим блокуванням роботи діло не завершиться. Порошенко взяв за мету реальні тюремні строки для всіх хто виступив проти його команди.
 
Від сьогодні під загрозою знаходяться всі прогресивні депутати, чиновники, громадські діячі та журналісти-розслідувачі. Кожен з них отримав чіткий сигнал – спроби подолати корупційну вертикаль марні. Кожен хто спробує це зробити отримає кримінальне переслідування та загрозу опинитись за гратами.
 
За що? Причина знайдеться. Команда президента контролює СБУ, генеральну прокуратуру та має своїх «кишенькових суддів», які готові осяти будь-яке рішення «іменем України». За таких умов завжди можна знайти за що зачепитись.
 
Якщо у вас є квартира, земельна ділянка, дача, бізнес, автомобіль чи просто депозит в банку все це може стати «незаконно отриманим майном». До вас в будь-який момент можуть прийти «маскі шоу» та запроторити до в’язниці.
 
Ми вже проходили все це за часів режиму Януковича. І здається час вводити в обіг термін «режим Порошенка», який очевидно буде набагато більш підлим та гнилим, бо буде прикривати свою корупцію та репресії патріотичними гаслами та словами про інтереси національної безпеки.
© Alex Ravchev [11.04.2016] | Переглядів: 6299

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook