для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коні п'яні, хлопці запряженні


Коні п'яні, хлопці запряженні
Старий кінь Вілкул вперто перепахував криворізьке електоральне болото. Орав усердно але неглибоко, на те він і старий кінь. В принципі господарів ця мєлка вспашка повністю влаштовувала: і Сім'я сита, і господар задоволений і народ удовлєтворьон.
Аж ось на просторах Кривого Рогу з'являється молода, здорова, сильна робоча коняка. Милобог впрягся та добряче розворушив криворізьку земельку, порозганявши місцевих хробаків. І все б могло бути добре, але старий кінь господарів влаштовував більше, а молодий - ще необ'їжджений, бог зна що од нього очікувати. Шляхом "прозорого" підрахунку голосів і кулуарного підрахунку інтересів, вирішили поміняти коней.
Ось знов кінські оглядини. Хазяї порішили, краще за Вілкула може бути лише новий Вілкул, але той при дєлі. Старий Вілкул орає по старому, як вміє, а замість молодого робочого коня Милобога виставляють племінного жеребця осеменітєля Семенченка. Не так щоб породистого і племінного, а просто досить розкрученного і модньої масті. Результат прогнозований - переміг старий кінь.
Політикам все ніяк не дійде, народ, як і землю треба обробляти, а не осеменяти.
© Dmitro Maximik [28.03.2016] | Переглядів: 4172

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook