для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Тонка коричнева лінія


Тонка коричнева лінія
Це невідомий мені солдат, важкопоранений під Авдіївкою на днях.
 
Не знаю, навіщо я виклав цю світлину. Нецікаво. Війни немає. Зрадофіли задовбали. Працювати не хочуть, починати з себе не хочуть, дестабілізувати хочуть. Все під контролем. Усі ЗМІ детально висвітлюють ситуацію. Йдуть безкінечні наради у Генштабі. Президент настільки переймається долею України, що сивішає все більше. Парламент терміново виділяє кошти на армію. Усі сварки забуті. Всі об'єдналися разом у кулак. СБУ активно ловить сєпарів. Суди негайно дають їм роки у в'язницях. Патріотизм у населення на нечуваній висоті. Біля військоматів черги. Нескінченою рікою ллються у вигляді смс людські пожертви по 5 гривень на війну. Гроші одразу йдуть на потреби воїнів. Люди готові йти у бій під мудрим керівництвом порошенка. Розірвані дипломатичні та торгівельні відносини з агресором. Колони техніки йдуть на допомогу. Мінськ скасовано. Штанмайер, Оланд та Меркель зі своїми мирними планами - особивими статусами - амністіями відправлені до бісової матері. Життя солдата - понад усе.
 
Нація згуртована. Соцмережі активно моніторяться спецслужбами. Будь-які прояви сепаратизму або очікування рускаваміра одразу рубаються на корню. Узгоджена тактика бити першим. Командирам дозволено відкривати вогонь на ураження, не очікуючи дозволу зверху. Почалося звільнення окупованих територій.
 
Все чудово. Не бачу ніяких причин для паніки. Паднімаємся с калєн. Радію. Піду на презентацію чергової книжки про необхідність дружити з Росією. Там буде весь бомонд. Там будуть лєксуси. Там будуть діаманти. Там будуть повії люкс - класу. Там буде шампанське. Там будуть справжні журналісти та блогери, а не ті агенти Кремля, які підривають довіру до влади. Там будуть судді, прокурори, депутати. Там регіонали будуть обійматися з "елітними революціонерами" з Майдану.
 
Там буде справжнє життя, а не та зрада, що на світлині.
© Gilead Kroaton [27.03.2016] | Переглядів: 3168
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook