для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Досягнення російської медицини


Досягнення російської медицини
... приказываю министру обороны с завтрашнего дня начать вывод основной части нашей воинской группировки из Сирийской Арабской республики. - Е як сказонув!
Це ж треба так збудитись від  фрази: " воинской группировки"!, олівець підняв, руками затіліпав, двічі на стільці підстрибнув - ідеальний рекламний ролик проти геморойних засобів.
Сенсація!!!
Російські лікарі винайшли новий спосіб лікування геморою шляхом "полного ввєдєнія і неполного вивєденія ограніченной групіровкі войск". Метод діє ліше на нацлідерів зростом нижче середнього. Процедуру ввєдения и частічного вивєденія проводять тільки "Мужики - как на подбор, Чисто помыты и побриты!"
Пощастило ж деяким росіянам, у Сирії побували (дальнєє зарубєжьє), їх хоч чисто помили і побрили. Навіть "группировкой" назвали!!! і тепер частічно виводять.
Але не всі в росії мають таке щастя, називаться "воинской группировкой" і не всіх виведуть, хоч і частково.
Ті підрозділи росіян, що зараз під Донецьком і Луганськом їх нацлідер обізвав просто "ІХТАМНЄТ"! І шансів на вивід, хоч і частковий, іхтамнєти не мають.
Це з Сирії частково виводять групіровку військ, а з України іхтамнєтів вивозять, якщо іхтамнєту пощастить, а частіше залишають гнити при дорозі або під териконом.
© Dmitro Maximik [16.03.2016] | Переглядів: 3183
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook