пароль
пам’ятати
[uk] ru

НЄМЦОВ


НЄМЦОВ
В Госдуме отказались объявлять минуту молчания в память о Немцове.
А хто би сумнівався…
 
Пидер фракции ЛДПР Владимир Жириновский заявил, что вставанием чтить память нужно только в одном случае — «если президент страны объявил в стране траур».
 
Борис Немцов (народився  09.10.1959) был застрелен в ночь с 27 на 28 февраля 2015 года на Большом Москворецком мосту в Москве чотирма пострілами у спину) 27 лютого 2015 року.
 
… Про його політичний шлях можна почитати у Вікіпедії.
 
А я не наберу 1000 знаків. Хіба що крапками, та й ті - цитати ……………….
 
Остання доповідь Бориса Нємцова «Путін. Війна» присвячувалась подіям на сході України. Джерелами Нємцова були люди, які представляли інтереси родичів загиблих російських солдатів, яким не виплачували обіцяні компенсації. За словами опозиціонера І. Яшина наприкінці січня вони неформально звернулися до Нємцова, щоб він чинив тиск на Міноборони і допоміг домогтися виплат.
 
Соратник Нємцова І. Яшин заявив: «складно оцінити точну кількість загиблих солдатів з російської сторони, але судячи з усього, у наші міста повернулося не менше 150 трун з позначкою „Вантаж-200“». Друга хвиля трун пішла в Росію в січні і на початку лютого 2015 року. Яшин писав,
 
У 2004 підтримав Помаранчеву революції в Україні, пізніше був призначений позаштатним радником президента України Віктора Ющенка. Висловлював бажання поширити демократичні досягнення в Україні на Росію і закликав чинити ідеологічний тиск на Кремль. Увійшов в коаліцію з іншими опозиційними партіями Росії до «Комітету 2008: Вільний вибір».
 
У 2013 році підтримав Євромайдан. Під час Майдану йому було заборонено в'їзд до України.
 
У 2014 році засудив анексію Криму Росією.
 
У вересні того ж року підписав заяву з вимогою «припинити військову авантюру: вивести з території України російські війська й припинити пропагандистську, матеріальну й військову підтримку прихильникам самопроголошеним ДНР та ЛНР».
 
Говорячи про українську владу Нємцов казав: В Україні немає свого Гайдара. І це трагедія. Ніхто не хоче брати на себе важку відповідальність за долю країни. Ніхто не хоче бути камікадзе.
 
І Порошенко, і Яценюк думають про свої рейтинги, а не про те, як витягнути країну з економічної кризи. Вони обоє повинні визначитися, що для них важливіше — власна політична кар'єра чи доля України.
 
Нємцова вбили напередодні оприлюднення ним доповіді «Путін і війна», в якій він, з документами в руках, мав продемонструвати докази участі російської армії у війні на Донбасі і причетність персонально Путіна до цього.
 
Дума не вшанувала. Вшануємо ми…
© Return [26.02.2016] | Переглядів: 3255

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати