пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як правильно провести люстрацію і не обісратися


Як  правильно провести люстрацію і не обісратися
Як старий бюрократ - відповідаю: патамушто так зазвичай биваєт, коли нєтрєнірований аматор зустрєчаєтся зі спротивом спєціально взращьонного государствєнним коштом дєржслужбовного індівіда.
патамушто волонтєр-аматор ізбрал в дєцтвє путь сірабіта, отрінувши нєпрібильную спєціальность професійного насільника  - участкового, кондуктора, зємрасопрядникка, соцработніка, мєнта, працівника районо чи іншого штибу, де почінають робко струїться ручьї корупційного бабла, які сліваються в полноводниї рєкі на рівні рай-обл-та інщої держ-прокурпатри-архітектури-адміністрації. свящєнного місця, куда умудрьонний путнік цього пішохідного соціяльного ліфта приходить в зінітє своєї карьєри по трупам сопєрніков.
 
в цій позиції він може одним поглядом зупинити, розвернути, та назавжди демотивувати жирнінького волонтєрка на автомайданівця.
 
сак от: недвано стався інтєрєсний прєцедєнт! в фокус обществєнной уваги попала така собі кацапська работяга свободной профєсії - маргаріта столярова.
 
і я зараз з цікавістю спостерігаю за поєдінком - замнут дєло, дєпортірують, чи створять прецедент за "радіо руанди"
з пожизнєнним строком за людожерство.
 
я звичайно болію за третій варіант, але розумію так, що наша владна скотина неквапливо відпустить жертву, густо відригуючись рінаткіними грошима.
незважаючи на розриви пуканів патріотично настроєної суспільної натовпи. хто із вас бєз гріха - пусь пєрвий бросіт в нєйо камінь!
 

але тут стає зрозуміло: якщо вам, жирнінькіє рихлінькіє волнтєри-фрілансєри не по зубам поджариє трєнірованиє прокурори-держслужбовці - влаштуйте люстрацію сєбє подобним
якщо вам дали просраться по черзі законотворча, виконавча та судова влада - відпрацюйте технологію на прєдставітєлях дрєвнєйшей професії. на журналюгах, райтерах,копірайтерах та прочій продажній наволочі.
 
а коли набьєте руку, як расійська авіація на сірійських фєлахах - починайте бомбіть всьо болєє крупниє і крупниє целі в брократичних кабінєтах. якщо, звичайо муженко не посре атаку російської авіації для освобождєнія сакральних земель новоросії.
 
бо тоді всім буде насрать на люстрацію: почнуться суди лінча.
© NinethApreel [23.02.2016] | Переглядів: 1157

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати