для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВСЕПРОПАЛЬЦІ


ВСЕПРОПАЛЬЦІ
Дана тема є продовженням теми про зрадоборців https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/28194/user_id/10530.phtml
          Все це – суть одного явища, як би його не називати: зрадоборці, зрадолюби, зрадофіли,  всепропальці …
Саме такими категоріями справжні українські патріоти наділили зрадників, які своїм критиканством допомагають Путіну.  І довести це легко, адже, якби не було подібної брехливої всепропальської  критики,  то Путін вивів би з Донбасу російське озброєння і своїх військових інструкторів та повернув би Крим, але всепропальство українських псевдопатріотів  для нього є підставою – чому цього не робити.
 
           Прикрим є те, що  всепропальці є не лише серед українців, але й серед засланих козачків, якими є приміром  Саакашвілі чи Абромавичус, які в умовах успішних економічних реформ і успішної боротьби з корупцією намагаються нав’язати думку, ніби все навпаки.  А заяви Абромавичуса взагалі є неприпустимими. Він сказав, що не хоче бути "ширмою для відвертої корупції або підконтрольною  маріонеткою для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима".  Він навіть посмів прямо звинуватити оточення президента Петра Порошенка у корупції і блокуванні реформ в економіці і в знак протесту пішов у відставку.  Більше того, цей зрадолюб потягнув за собою і інших зрадоборців.  Услід за цим міністром у  відставку пішли і його заступники - Максим Нефьодов і Юлія Клименко. Також залишила посаду Торгового представника України Наталія Микольська.   "Ми досягли багато, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане", - підкреслив Нефьодов.  Клименко зазначила, що можливість подальшої роботи в уряді обговорювалася всередині міністерства, однак цьому заважає стрімке повернення України до старих корупційних схем.  
 
         Нічим не кращий від них став нардеп від БПП - зрадолюб Єгор Фірсов, який про Абромавичуса висловився так: «Поки міністр намагається втілювати в життя реформи, за його спиною ділять потоки. Про корупцію в оточенні президента не говорить тільки ледачий.  Назрів явний конфлікт інтересів: або бізнес-інтереси друзів, або кардинальні реформи".  Зазомбований зрадолюбством Амбромавичуса, Фірсов вийшов з фракції Блоку Петра Порошенка, пояснивши, що  більше не годен покривати корупційну діяльність і не хоче, щоб його асоціювали з нею.  А тут Фірсов зробив ще більшу помилку, забуваючи про те, що усі хороші люди – лише у БПП, а всі, хто виходить з БПП чи у знак протесту відмовляються від посад,  автоматично стають зрадниками. Наливайченко – тому приклад.  Це була порядна людина, доки не вирішив покинути крісло глави НБУ.  Тому не дивно, що псевдо патріоти  у БПП не затримуються, а натомість ряди БПП поповнюються справжніми патріотами з числа колишніх регіоналів. Тому, думаю, всі вже звикли до того, що у рядах БПП – самі чесні командири майдану і АТО,на відміну від всепропальців   Семенченка, Парасюка, псевдоволонтерів на кшталт Олексія Мочанова  і їм подібних.
         Тож ті, що виходять з БПП, повинні пам’ятати, ким вони автоматично після цього стають.
 
             Ще більш прикрим є той факт, що під вплив всепропальців потрапляють наші західні партнери.  Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт написав у своєму Твіттері, що вважає всепропальця  Амбромавичуса "одним з великих чемпіонів з реформ українського уряду… І тим, хто вірив у майбутнє, на яке заслуговує український народ". Пізніше у спільній заяві, оприлюдненій на сайті посольства Німеччини від імені 11 послів країн Євросоюзу, США та Канади, йшлося про те, що вони "глибоко розчаровані відставкою міністра економічного розвитку і торгівлі пана Айвараса Абромавичуса, який досяг справжніх результатів у проведенні реформ в Україні". А Голова Міністерства закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус назвав рішення міністра Абромавичуса піти у відставку "сигналом, який не надихає".
            Складається враження, що ця зрадолюбська нечисть зростає у геометричній прогресії ! Нещодавно директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що Міжнародний валютний фонд глибоко занепокоєний ситуацією, що склалася в уряді України і призвела до відставки міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, і закликає владу докласти всіх зусиль для реалізації антикорупційної політики. А на днях вона  заявила наступне:
. «Я стурбована тим повільним прогресом, який демонструє Україна в поліпшенні державного управління, в боротьбі з корупцією і в зменшенні впливу корисливих інтересів на політику. За відсутності помітних зусиль, надати нового поштовху реформам в управлінні державою і боротьбі з корупцією, складно уявити, що підтримувана МВФ програма триватиме і буде успішною. Україна ризикує повернутися до практики невдалих економічних кроків, яких і так вистачало в її нещодавній історії. Життєво важливо, щоб зараз дії лідерів України повернули країну на обнадійливий шлях реформ"

 
         Подібній паніці піддалася і  Міністр фінансів України Наталія Яресько.  Наслухавшись всепропальців, а особливо панічного аналізу наших справ головою  МВФ, на засіданні парламентського комітету з питань економічної політики вона сказала таке:   «Зараз є питання до усіх нас: чи ми діятимемо далі в політичній кризі і обговоримо зміни в уряді, чи будемо далі прискорювати ці реформи. Це свідчення того, що транші не дають без реформ. Необхідне прискорення реформ, а не їх гальмування !»
 
        Висновок:  Кожен український патріот повинен зрозуміти шкідливість панічних настроїв і ту шкоду, яку спричиняє критика влади.  Ми не повинні допускати, щоб те, що насправді є перемогою, всепропальці називали зрадою. Ми повинні згуртуватися навколо переможної політики Президента і не допустити, щоб критика влади спричинила економічну розруху в країні. Для цього потрібно використовувати усі засоби пропаганди, включаючи роботу патріотів в соціальних мережах і політичних форумах інтернет-ресурсів .
 

 
© Даяна [11.02.2016] | Переглядів: 4676

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook