для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що робити з тим дебілом?


Що робити з тим дебілом?
Пригадалось дещо з юності. У гуртожитку технікума жив у нас один хлопець. Недовго він навчався, але дечім запам'ятався. Хлопець як хлопець, тільки пришелепкуватий трохи, та й не трохи а на всю голову. То нап'ється як свиня і вибачте, далі соромно й казати ..., то на дівчат з кулаками кидається, що доводилось виховні заходи по пиці застосовувати, то десь вештався містом і його підрізали, тоді шрамом вихвалявся, бо на його думку він став крутьком, бо його підрізали. Ледь не щодня щось таке чудив, що й на голову  не натягнеш. Мова не про нього, а про його батьків.
Я вже казав, що він пришелепкуватий був. От розповів він таку історію своєї сім'ї. Батько його відсидів три роки за зґвалтування. Як вийшов, то одружився на його матері. Потім народився він, а за три роки батьки розлучились. А найцікавіше те, що термін ув'язнення його батько отримав за зґвалтування його матері. Земляки підтвердили історію його роду.
Папа Кононенко-Порошенко (Кононенко-Порошенко пишеться слітночерездехвіс) жорстко зґвалтував маму-уряд. Сваха Шокін-Порошенко (Шокін-Порошенко теж пишеться слітночерездехвіс) тримала свічку, підраховуючи калим. Молода частина мам в урядовому гаремі, та що відповідає за честь, совість і реформи голосно зарепетувала, називаючи речі і ґвалтівника своїми іменами. Тут папа схаменувся, бо не всі мами урядовому гаремі як старша мама-Яценюк, що звикла зливатись з Кононенками-Порошенками у множествєнному оргазмі, іноді зраджуючи з різними Мартиненками-Пашинськими, та ще рідше брикаючись у плебісцитному ПМС. Папа вирішив поласкати младших мам, так сказати, пригостити канхвєткой. Канхветки виявились смачними, всі молодші мами повернулись в гарем, окрім однієї. Тепер залишилось зачекати, наскільки пришелепкувате дитя народить ця сімейка.
Найсумніше в цій історії, що як і нам в гуртожитку доводилось терпіти того дурника, так і зараз жити з тими недореформами від знов злившихся в екстазі Кононенків-Порошенків-Яценюків. Демократія. Бачили очі, що обирали - їжте, але виховні заходи по пиці ніхто не скасовував.
© Dmitro Maximik [05.02.2016] | Переглядів: 5455

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook