для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВСЕПРОПАЛЬЦІ І ЗРАДОБОРЦІ


ВСЕПРОПАЛЬЦІ І ЗРАДОБОРЦІ
ВСТУП.    
  Останнім часом на адресу влади часто звучить слово «зрада».  Зрадоборці – всепропальці у вишиванках так захопилися цим гаслом, що не задумуються, - кому це вигідно.  Не маючи жодних переконливих аргументів,  вони вигадують різноманітні наклепи, підриваючи авторитет вищих посадових осіб держави. А у Кремлі лиш тихо потирають руки, підкидаючи жару у вогонь. Тож критика влади зрадофілами приносить велику шкоду нашій державі.  І якщо проаналізувати всю ту критику, то стає очевидним, що ніякої зради нема, а те, що псевдопатріоти нам намагаються підсунути у вигляді «зради»,  зазвичай є лиш невідворотними об’єктивними обставинами, а часто навіть навпаки – ознакою прогресу , ба навіть перемоги.
 
Частина 1.  КРИМ.
Перші розмови про «зраду» почались після анексії Росією Криму.  27.02.2014р. Верховну Раду Криму  захопили близько 50-ти автоматників у військовій формі без розпізнавальних знаків.  Росія заперечувала, що це їхні люди. Але на той час в України не було достатньо військової сили, щоб протистояти кільком десяткам невідомих автоматників.  Тож, поступово таким чином були захоплені і інші адмінбудівлі, а з часом підтягнулася регулярна російська армія за плечима так званого ополчення і весь півострів став російським. Кажуть, що будь-які протидії з боку України могли викликати війну з Росією, а оскільки ми цього не допустили, значить це - досягнення, а не зрада. Надіюсь, герої  Крут нас би зрозуміли. Тож втрата Криму стала першою перемогою  влади, яка прийшла на зміну режиму Януковича.
          Теоретично сьогодні є два шляхи повернення Криму: силовий і мирний. Про силовий в теперішніх умовах тим паче говорити не приходиться. Залишається мирний.  З приводу цього відразу після анексії півострова  влада поширювала думку, що коли кримчани зрозуміють, що в Україні жити краще, вони самі захочуть до нас знову приєднатися.  Сьогодні у нас іде покращення, ми живемо по-новому.  З  іншого боку, після нашої блокади кримчан, наші кримські співвітчизники ще більше полюблять Україну,  і це створить сприятливі умови для їх повернення в кордони Української держави.
 
Частина 2.  ДОНБАС.
Події на Донбасі розгорталися за тим же сценарієм, що й у Криму.  Але наша влада не могла цього передбачити, тому у нас теж не було можливості протистояти кільком десяткам автоматників, які при допомозі мирного натовпу проросійського населення захоплювали адмінбудівлі. Можливість  військового протистояння терористам  у нас з’явилася лише після того, коли Росія наводнила цей регіон потужною зброєю і військовими інструкторами.  Ось тоді у нас почалися воєнні дії і ще більші перемоги.  Донецький аеропорт став символом першої військової доблесті,  а наступною  блискучою операцією нашого військового командування стала битва під Іловайськом.  Це спричинило великі втрати українських вояків, але ці втрати недаремні, адже завдяки цьому ми сьогодні маємо нарешті мир з сепаратистами Донбасу, про який так довго мріяли. Незважаючи на висновки тимчасової слідчої комісії ВР, яка складалася з всепропальців , винних у людських втратах немає і бути не може,  тому карати за таке неприпустимо.
За словами міністра Оборони Гелетея,  "Під Іловайськом трапилася трагедія для України, але як військовий я оцінюю ситуацію і з погляду військової операції: Іловайськ зупинив Путіна".  Тож надіємося, з часом Гелетей отримає свою заслужену нагороду за цю перемогу.
 
Наступною нашою перемогою стала битва під  Дебальцево.  Людські втрати кращих синів України тут виявились теж недаремними.  Це був великий успіх.  За словами нашого Головнокомандуючого,  відступ з Дебальцево  – "це переконливий доказ боєздатності Збройних Сил та ефективності військового командування. Поставлені завдання Збройні Сили України виконали повністю…. Ця позиція та успіхи нам були конче потрібні в Мінську під час переговорів та після Мінську..  На щастя сьогодні ми маємо вдало завершену операцію. Будемо мати можливість і далі боронити державу"»
          Тож, замість того, щоб кричати «ЗРАДА», давайте краще будемо радіти таким  військовим успіхам Головнокомандуючого і вищого командування збройних сил України.
 
Частина 3. ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ.
На президентських виборах країна нарешті отримала гідного президента. Тут необхідно висловити велику подяку нашим політичним союзникам  -  Сергію Льовочкіну і Дмитру Фірташу, який констатував:  
«Ми отримали те, що хотіли: Порошенко – президент, Кличко став мером".
Також великою перемогою став той факт, що завдяки Фірташу і Льовочкіну після віденських перемовин, дружно і радісно відлучились від зрадофілів і влилися до наших лав безкомпромісні і непідкупні революціонери в особі таких політиків, як: Арсеній Яценюк, Арсен Аваков, Олександр Турчинов, Сергій Пашинський, Ємець,  Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко,  Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол,  Лунченко. Всі вони стали основою найдемократичнішої політичної сили – Блоку Петра Порошенка.
Але найбільша заслуга належала звичайно самим виборцям,  які дуже прагнули укласти мир з терористами, тому і проголосували за достойного кандидата в один тур.
 
Частина 4.  МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2015.
Місцеві вибори 2015 року  стали прикладом великої перемоги, коли Блок Петра Порошенка в цілому по країні набрав 19,5 % , залишивши далеко позаду всіх всепропальців ( Батьківщина — 12,1%,  Опозиційний блок — 11,5%, УКРОП — 7,3%, Свобода — 6,8%, РП Ляшка — 6,7%, Самопоміч — 6,4%, Відродження — 5,4%.).  Ці вибори були нелегкими, адже у ряді областей і районів авторитетом у місцевого населення  користувались не лише прибічники проукраїнських сил, але й колишні  однопартійці Петра Порошенка – колишні члени Партії Регіонів, які, як і їх засновник, на різних посадах прислуговували  Януковичу , але після майдану зрозуміли, що вигідніше буде співпрацювати з новою владою.  Вони мали великий досвід розбудови України, тому важливим було залучити їх до праці на благо процвітання України.  Для цього було поставлено лише одну умову - щоб вони задекларували зміну своєї позиції.  Голова фракції БПП Юрій Луценко сказав так:  "Вони можуть брати участь за однієї умови: якщо вони проявили себе як громадяни незалежної країни, які мають свою політичну і громадянську позицію".
http://www.pravda.com.ua/news/2015/10/22/7085788/
http://2plus2.ua/lustrator_7_62/regionali-dosi-sered-nas-domovlenosti-mizh-partiyeyu-staroyi-i-novoyi-vladi-trivayut-517306.html
 
В результаті  такого блискучого союзу з колишніми регіоналами, Блок Петра Порошенка поповнився справжніми патріотами.  За числом таких патріотів БПП вийшов у цих виборах на 1-е місце:
1. БПП – 120
2. Наш край - 102
3. Відродження - 57
4. ВО «Батьківщина» - 26
5. «Аграрна партія» - 12
6-7. УКРОП і «Свобода» - по 1.
 
Всепропальці можуть кричати, що це зрада, але насправді це - велика перемога.  До того ж даний факт свідчить про те, що влада у повній мірі проводить  люстрацію. Тож кров небесної сотні пролита теж недаремно.
 
Частина 5.  ОБІЦЯНКИ ПРЕЗИДЕНТА.
Обіцянки Президента – це улюблена тема, на якій спекулюють зрадоборці-всепропальці.  Насправді ж вони не мають жодного аргументу  для критики Петра Порошенка, і причина цього проста: Петро Олексійович – людина,  яка не вміє брехати.  Саме так він сказав на передачі Савіка Шустера:

Бо жити по-новому – це значить не брехати. Він різко критикує тих популістів, які розкидаються обіцянками, наперед знаючи, що не збираються їх виконувати , у яких потім не вистачає елементарної людської совісті вибачитися за брехню.  Наш Президент не з таких, і це легко довести на прикладі конкретних наклепів тих, хто кричить про зраду:
 
- П.Порошенко обіцяв, що зробить долар по 10 грн.?  Так, казав.  Але ж він не уточняв – коли це зробить? То як можна казати про якісь надумані зради?
- П.Порошенко обіцяв, що ті, хто брав позики у валюті, повертатимуть борги банкам по тому курсу, який був на момент позики?  Так, обіцяв. Але ж він не уточняв – коли саме це буде.  То хіба можна у цьому випадку говорити, що Президент популіст чи брехун? Оскільки час не був зазначений, то факт брехні не доведений.
- П.Порошенко обіцяв, що «найближчим часом вдасться скоротити кількість контролюючих органів з 83 до 19» ? Так, обіцяв. Але де написано – скільки має тривати «найближчий час» ?
- П.Порошенко обіцяв, що у разі його обрання АТО триватиме лічені дні? Так, було таке. Але ж він не уточняв – на якій саме території. Може на певній території антитерористична операція і закінчилась за кілька днів.  Всепропральці цього ж не можуть заперечити.
- П.Порошенко обіцяв, що солдат у бою буде отримувати зарплату в 1000 грн./день, а його життя і здоров’я буде застраховане на 1 млн.грн?  Так, обіцяв. Але ж зрадоборці не зауважили, що Петро  Олексійович вжив слово в однині - «солдат», а не у множині - «солдати». Звідки зрадоборці знають, може якийсь солдат і отримував таку зарплату і був застрахований на 1 млн. грн.  То де тут брехня?
- П.Порошенко обіцяв, що в АТО не буде строковиків, а лише добровольці?  Так, обіцяв. Але якщо на строкову службу хлопець пішов  добровільно, то хіба він не доброволець?
- П.Порошенко обіцяв, що після обрання заборонить вести переговори з вбивцями і терористами? Так, обіцяв. Але ж він не уточняв – кому саме він це заборонить.  Може комусь він це і заборонив.
- П.Порошенко обіцяв, що у найкоротший термін винні у злочинах на майдані будуть покарані?  Так,обіцяв, але ж він не уточнив – скільки триватиме цей «найкоротший термін».  Тож все ще попереду.
- П. Порошенко сказав такі слова: «ВІДРАЗУ після обрання я продам ВЕСЬ свій бізнес».  Цього ніхто не заперечує. Але ж зрадоборці не розуміють, що він не міг продати всю свою бізнес-імперію, якщо Ліпецька фабрика була арештована.  Саме так він це пояснював довший час, але деякі слабоумні не могли цього зрозуміти.  Тим паче, що зараз він передав активи корпорації «Рошен» у сліпий траст, а це рівнозначно тому, що він ПРОДАВ ВЕСЬ СВІЙ БІЗНЕС ! Невже не ясно?  
 
ВИСНОВКИ.
Можна ще багато наводити прикладів вигаданої зради, вигаданої брехні і вигаданого популізму.  Але чи можуть зрадофіли навести бодай один факт чи аргумент на користь своїх наклепів?  Як бачимо,  не можуть.  Бо всюди – одні лиш перемоги і покращення життя по-новому! А всепропальці  лиш вміють човен розхитувати.  Критика нашого Президента – на руку Путіну.  Бо якщо ми не будемо критикувати владу, то Путін виведе свої війська з України і віддасть Крим, а якщо будемо шукати якісь міфічні зради, то Путін це використає для того, щоб і далі підтримувати терористів.  Це ж очевидно!
             Кожен з вас напевно вже відчув на собі обіцяне нашим Президентом довгоочікуване життя по-новому. Тож об’єднаємось навколо нашого Президента і станемо гарантами подальших наших перемог!
 
https://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/57440/user_id/10530.phtml
https://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/64706/user_id/10530.phtml
https://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/60012/user_id/10530.phtml
https://durdom.in.ua/uk/main/photo/photo_id/64812/user_id/10530.phtml
© Даяна [01.02.2016] | Переглядів: 7983

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook