для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чим ми кращі від кацапів?


Чим ми кращі від кацапів?
У Лук’янівському СІЗО помер 26-річний політв’язень Макар Колесников.
 
Затриманий за боротьбу із наркоторгівлею, Колесникв помер сьогодні вночі через серцевий напад. Про це пише видання ІНФОРМАТОР з посиланням на публікацію спільноти “Комітет визволення політв’язнів”. “Сьогодні вночі нібито через серцевий напад у 28-й камері Лук’янівського СІЗО помер 26-річний політв’язень Макар Колесников.
Нагадую, на минулому судовому засіданні ми збунтувалися трохи, бо скільки можна вже переносити цю справу. Хлопці з Білого Молота, яких ми називаємо “Група Калугіна”, займалися тим, що виявляли наркопритони і сповіщали міліції, щоб ті їх закрили. В результаті самі потрапили за грати. Судові засідання по даній справі постійно переносяться через відсутність як не судді то прокурора. Є інформація, що й наступне, призначене на день революційної звитяги, 19 січня – теж не відбудеться через відсутність когось з суддів. Хлопці сидять з травня 2014 року. Тепер їх троє” – написала спікер організації Тетяна Близнюк. Нагадаємо, сьогодні в Україні, за даними Комітету визволення політв’язнів, є 110 політично переслідуваних та політичних в’язнів. Серед них – Віта Заверуха, Денис Поліщук та Андрій Медведько, Григорій Гульвіченко і Лесь Черняк, Богдан Тицький, Володимир Гроцков, Ігор Мосійчук.
http://www.informator.su/u-luk-yanivskomu-sizo-pomer-26-richnyj-politv-yazen-makar-kolesnykov/
 
Це вже якась містика. Кілька днів тому я розмістив статтю про те, як в Рашці покінчив самогубством Влад Колесников-хлопчик, який підтримував Україну. А тепер вже в Україні влада вбила хлопця з таким самим прізвищем. Який нахер «серцевий напад» може бути у юнака двадцяти шести років, який до того ніколи на серце не скаржився?! Як лікар скажу-такого НЕ МОЖЕ БУТИ. Юнака просто вбили "орли" Авакова. Вбили відкрито, нахабно, прекрасно знаючи, що їм за це нічого не буде. Так само вони вбили Сашка Музичка, так вбивали та саджали українських патріотів вже після Майдану-2. Вбили, щоб не заважав їхньому бізнесу-підсаджувати на наркотики таких самих молодих людей. Тут на форумі поцреоти вже стоп’ятсот гілок відкрили, як в Росії ховають загиблих на Донбасі, а кацапи мовчать, бо раби. А чому ж тоді мовчать українці, коли влада вбиває їхніх дітей? Мабуть тому, що «вільні».
 
То чим ми тоді кращі від кацапів? Скільки ще повинно загинути наших дітей, щоб ми зрозуміли, що є два Хуйла-одне сидить в Москві, а друге в Києві? Перше Хуйло грабує Росію, а друге Україну. Для обох головне ґешефт, а на країну та людей їм начхати. Що вони між собою вже давно домовились, тому Україна постачає електроенергію в окупований Крим, а липецька шоколадна фабрика працює на всю катушку. Єдине, чого вони бояться-це  обікрадених ними народів. Тому й влаштували війну на Донбасі- м’ясорубку, яка знищує потенційних революціонерів, як російських, так і українських. Нічого нового, принцип старий як світ-розділяй і володарюй. А їхні проплачені боти лякають наївних манюпасів «російськими фашистами» та «українською хунтою». Основний месидж їхніх посилів-«не треба розкачувати човен, треба підтримувати діючу владу, а то Путін (хунта) нападе.» Вони нас мають за бидло і, мабуть, мають рацію, раз ми постійно ведемося на їхні примітивні мульки. Тому що ми не хочемо думати і ІМХО про «зловрєдних кацапів» нерідко попадають в Санбюль. Тому що ми не хочемо зрозуміти просту річ-називаючи всіх жителів Росії фашистами, ми автоматично робимо їх союзниками путінської влади. Треба боротися з російською ВЛАДОЮ, а не з російським НАРОДОМ-тільки в такому разі у українців є шанс на перемогу. В усіх інших варіантах є шанс тільки на взаємознищення. І треба зрозуміти-для того, щоб перемогти московського хуйла, треба спочатку перемогти київського, бо внутрішній ворог завжди небезпечніший за зовнішнього. Тому що б’є в спину, б’є нишком, б’є тоді, коли від нього не чекаєш, бо вважаєш за свого.
 
Можете, звісно, вважати мене проплаченим ольгінським ботом, який намагається «очорнити»  «чєснєйших» Петра Олексійовича та Арсєнія Петровича. Але тоді не дивуйтесь тому, що Україна й далі торгуватиме  з окупантом, гроші на проекти тіпа Стіни «зникатимуть» невідомо куди, а ваших дітей вбиватимуть "орли" Авакова тільки за те, що вони патріоти України…
© Нечай [02.01.2016] | Переглядів: 3969

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook