для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рокіровка


Рокіровка
Це не ІМХО. Це констатація факту: Порошенко призначив В. Єльченка новим представником України в ООН. «Старого» представника Сєргєєва відізвали. В адміністрації президента так прокоментували відозву:
 
«Ми високо цінуємо роботу Юрія Сергеєва на посаді постійного представника, який є дипломатом найвищого класу. Він це наочно довів, коли в найважчі часи російської агресії забезпечував солідарність міжнародного співтовариства з Україною на майданчику ООН. Разом з тим, в дипломатії є правило ротації послів після перевищення граничного терміну їх перебування на чолі дипустанови» (аступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв).
 
До речі, може хто в курсі, чи справді є таке правило в дипломатії? І чи це не той Єлісєєв, який в 2013 році був радником «Овоща» по питанням зовнішньополітичних та інтеграційних процесів?
Дивно якось… Коли наша нинішня влада каже, що попередня влада була злочинною, вони кого мають на увазі? Тільки Януковича? Чи всю його команду разом з Єлісєєвим, та Єльченком?
Нє, я не проти. Хай собі працюють. Може вони того… випадково в бригаді «Йолки» опинились, чи заблудилися в еМЗееСі, як псковські десантники… Наскільки мені відомо, то Янек до себе «лєвих» не підпускав.  Хоча, президенту віднєє…
© violonchelist [10.12.2015] | Переглядів: 3251

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook