для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Він повертається!


Він повертається!
Доброї днини добродії!
Надзвичайна новина сталася цими, прешими зимними днями. Шановний Віктор Федорович, зголосився повернутися у велику політику, й знову почати політичну діяльність. Українці, брати, ну невже ж ми такі кровожерливі, хіба людина не може почати все з початку після того коли спіткнулася на великому шляху життя?
То ж давайте дозволимо Віктору Федоровичу розпочати заново свою кар’єру, але тільки запитаємо його (бо ми знаємо його біографію, й його "університети): "З якої статті кримінального кодексу пан бажає поновити свою діяльність, й яка в’язниця йому до вподоби - рідна "домбасська", чи  може "Юлькіна Холодногігрська", а може пан бажає об’єднати своєю персоною Лівобережжя та Правобережжя України та сидіти міжи Кремунчуком та Кіровоградом?"
Не вважаю за право надавати поради будь - кому, але в цьому випадку смію зауважити :"Вітьок ти вже наближаєшься до періоду "поважного віку", тому не личить знову розпочинати політичну кар’єру з зимових капелюхів, набагато краще почати з "гастролів" останніх 5-років(про ще раннішній період  вже мовчимо), за цими "гастролями" й термін для спілкування з електоратом більший а голвне ж державне утримання й все "на дурняк", як ти любиш."
© Слава Брнец [10.12.2015] | Переглядів: 1053

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook