пароль
пам’ятати
[uk] ru

Школа просит о помощи Коломойского


Школа просит о помощи Коломойского
Відкритий лист пану Коломойському
 
Пане Ренате Леонідовичу, ми вчителі криворізької міської школи №13 Деснянського району просимо Вас надати фінансову допомогу в обмін на інформаційні послуги. Наші діти талановиті. Найкращі стануть з них стануть українськими міністрами та банкірами вже скоро.
Ваші успішні навчально-інформаційні кампанії "Две истории о любви", "95 квартал", "Слуга народа" та інші гарантують вам політичну підтримку найближчі роки або й десятиліття. Але ми пропонуємо посилити лояльність глядачів правильним естетико-етичним вихованням. Уже за 5-10 років наша держава матиме дітей, які пам'ятатимуть Вас не з телевізора, а зі своїх навчальних книжок.
Приклад виховання молоді донбасівських шкіл є прикладом для наслідування, і колектив нашої школи вже почав перемовини щодо співпрацю з чотирма школами №1 і №3 в Луганську та Донецьку.
Ми пропонуємо комплексний пакет рішень: від ваших фотографій у шкільних підручниках з цукерками на сторінках до пам'ятної дошки в холі нашої школи. Вашим іменем буде названий конкурс талантів. Якщо Ваша ласка, ми запросимо Вас на концерт у честь Вас перед наступними виборами. Додатково, ми гарантуємо, що діти, які відчуватимуть тиск батьків, не отримуватимуть хороші оцінки, але отримуватимуть нагороди від Вас.
Школа має стати місцем формування молодого покоління. Школа - це найкраща інформаційна інвестиція. Вона триватиме століття.
 
З повагою,
колектив школи №13 Деснянського району міста Кривой Рог
© terecht1 [09.12.2015] | Переглядів: 766

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.0/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати