для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

#зрада (п’ятничне)


#зрада (п’ятничне)
Була-собі в одному селі Львівщини сім’я: тато мав кличку «Сракасян», бо був вірмен і постійно уживав в розмові слово «срака». Жінка його мала славу сільської відьми. То певно пішло таке через те що її мати таки була відьмою, і коли вмирала – по традиції дуже довго, аж поки внучка (старша) не взяла бабу за руку, і у той час якраз зробили в стелі дірку – доти не вмерла. Але мова не про відьомські справи, а про куревські.
 
Отже – та сім’я мала двох дочок. Про старшу теж не йде мова, хоч та і в інституті знала кого підпоїти до безпам’яті, - щоб вранці заявити з-під одної ковдри протверезілому лопуху – що він позбавив її цноти і мусить женитися..Very we! Лопух не знав, що «наречена» добре собі погуляла раніше, і хоче вигідно вийти заміж, але то таке часто буває..
 
А молодша (за яку і мова) пригледіла собі чоловіка з сусіднього села. Він був одружений, двоє дітей, але як дівка вперто хоче саме того хлопа, то вона буде старатися його захомутати, і начхати на моральні засади. Відібрала хлопа в його жінки, той вженився на розлучниці, думаючи – що то його таке бажання було.
Але хлоп любив підгулювати. Частенько ходив до автотраси – там є велика зупинка з джерельною водою, барами, заправкою, озерцем.. Всі жінки що там працюють – гуляють, «трасовички» теж є.
Той хлоп ходив туди по куревських справах, і ще частіше ходив до свого села просто по справах, до приятелів, до рідні.. Коли жінка (ота розлучниця) питала чоловіка – де він так довго пропадав, той завжди виклично кидав:  «Ходив до проституток сексом займатися!». Оскільки жінка знала, що чоловік часто ходив у рідне село саме по справах, а не по жінках, то завжди гнівалася що такі дурниці говорить. А він навмисне так казав – бо якби пояснював щоразу де був, то би легко попалився на стрибках у гречане поле.
А так - #зрада! і відчепися, а будеш доколупуватися, то тебе дурною зроблю.
Отак «вивішивши хоругву» з #зрада, напоказ виставляючи дії, які не є зрадою, можна відволікти увагу і спокійно попутно займатися справжньою зрадою. І ще злузувати з того, кого  зраджуєш .
Чи не так, народе?
 
П.Н. Корисна цитата: «Приправ брехню правдою, і її легше буде проковтнути» (с)
 
П.П.Н. То я так, про житейське.. А ви подумали шо про політичне? Devil
 
© цімбора [27.11.2015] | Переглядів: 4277
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook