для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

На фіга Україні генерали?


   На фіга Україні генерали?
                              
Хай шановне панство мене вибачає за ненормативну лексику, але все, що відбувається з Україною за роки «демократії», неможливо описати іншою мовою, крім матєрної. Якщо скласти всі матюки, шо адресували за ці роки українці своїм президентам, депутатам та міністрам в одну лінію, то та була б довжиною як мінімум від Землі до Місяця. Але, як виявилося, то були ще квіточки, бо українці ще не знали всіх можливостей своєї, не при людях будь-сказано, армії. Бо саме завдяки нашим доблесним генералам, Україна вийшла на перше місце в світі по кількості клоунів в генеральських мундирах на душу населення. Вони відкрили нову стратегію у військовому мистецтві, коли професійний рівень військового вимірюється не воєнними перемогами, а кількістю спизженого військового майна та пройопаної території неньки України. Їпало справжнього українського генерала вже не влазить  в «плазму", а тулія на кашкеті за розмірами нагадує Ельбрус. Але, плять, вони, виявляється, ще й АНАЛітики:
 
«Генерал предупредил об опасности войны в Крыму.
 
Полное прекращение поставок электроэнергии в аннексированный Крым может спровоцировать Россию на локальный вооруженный конфликт на административной границе полуострова с материком. Такое мнение в комментарии «Обозревателю» высказал генерал-майор в отставке, президент Атлантического совета Украины Вадим Гречанинов.
«Мы нарвались. Я боюсь, что может быть локальное наступление, локальные бои – это касается Херсона, Одессы, они попытаются захватить какие-то районы и выйти на Запорожье, на Донецк», — сказал он. Таким образом, Россия сможет снять блокаду Крыма.
В сложившейся ситуации он порекомендовал высшему военно-политическому руководству принять решение о стягивании войск в зону потенциального конфликта.
Генерал подчеркнул: «Надо держать эту необразованную свору в руках. Патриотизм – это хорошо, но надо соображать, что делать. Это подрывает наш авторитет в глазах Запада, потому что мы поступаем как необразованные люди – с точки зрения политической и военной».
Отвечая на реплику «Обозревателя», почему Украина обязана обеспечивать электроэнергией аннексированный Крым, который Россия признала частью своей территории, Гречанинов сказал: «Правильно, не должна, но Украина должна иметь для этого силы и разум, как вести себя». «Мы отдали Крым, не думая, потому что мы не стратеги», — добавил он.
 
По мнению Гречанинова, товарная блокада Крыма вполне приемлема, но полная энергетическая блокада недопустима в сегодняшних условиях. «Демократия – демократией, свобода – свободой, но соображать надо, потому что люди, которые идут на пули, ни х*на не соображают в стратегии и большой политике», — заявил генерал.
Напомним, в ночь на 22 ноября оккупированный Крым был полностью обесточен.
http://hvylya.net/news/digest/myi-narvalis-general-grechaninov-predupredil-ob-opasnosti-voynyi-v-kryimu.html
 
Йопаний стид! Виявляється, «ми нарвалісь!» Тобто Хуйло захватило Крим, зруйнувало Донбас, забило болта на всі свої угоди, а «нарвалісь» ми, їпать його лисий череп! Ну да, не треба злить Хуйла, а то «оні попитаються захватіть какіє-то райони…» Можна подумать, що вони до цього їх не захватували! Я може теж, плять, вже років десять питаюсь трахнуть Анжеліну Джолі, але ж вона, курва, не дає! Мало того, вона, падлюка, навіть не знає того, що я питаюсь! З таким же успіхом міг питаться і Путін, якби у нас були бойові генерали, а не підараси, як Гречанинов, які вже лягли і просють. Вони, виявляється, «отдалі Крим, нє думая», бо вони «нє стратєгі». Ну те, шо вони не стратеги і не думають, бо нічим, знають  вже, мабуть, і пінгвіни в Антарктиді. Але ж, йоп вашу мать, хулі тут думать, коли є «Устав вартової служби!» Коли є військовий обов’язок, твою дівізію! Тобі зброю в руки дали не для того, щоб ти тут «думав», а щоб Батьківщину захищав. Тобі, довбаному підарасу, за це в мирний час гроші платили. І непогані гроші, раз ви такі їпальніки собі понаїдали. Ти ж, штопаноє іздєліє №2, клятву давав на вірність Україні та її народу, клявся захищати їх зі зброєю в руках. То на хєра їм твоя «аналітика»? Пистуй, плять, на фронт і виконуй там свій професійний обов’язок.
 
Уявляю, якби десь в серпні 1941-го року товаріщ Жюков написав в «Правді» приблизно таке: «Ми нарвалісь і разозлілі товаріща Гітлєра. А всєму віной бєзотвєтствєнная політіка так називаємих защітніков Брєстской кріпості, Кієвского укрєпрайона і Могільовского котла, коториє под руководством врагов народа Кіжеватова, Гаврілова, Рємєзова і прімкнувшего к нім Кірпоноса сорвалі мірниє соглашенія с братскім нємєцкім народом. Тєпєрь слєдуєт ожідать наступлєнія Вєрмахта на Москву і Лєнінград, поетому я би попросіл товаріща Сталіна стянуть войска, чтоби поставіть на мєсто етіх зарвавшіхся політічєскіх авантюрістов. Потому што ето подриваєт наш авторітєт в глазах Запада, ми вєдь поступаєм как нєобразованниє люді-с точкі зрєнія політічєской і воєнной.» Мене цікавить тільки одне-товаріща  Жюкова  зразу  б розстріляли чи, маючи час і натхнення, здерли б, не поспішаючи, шкіру, з якої потім би пошили чоботи для товариша Сталіна. В яких би той приходив на засідання ГКО, наглядно демонструючи присутнім там генералам, чим закінчується подібний пацифізм.
 
Ех, мрії, мрії…Не скоро ще буде аукціон ексклюзивних чобіт «від» Гречанінова, Березовського, Тенюха та інших «полководців». А в дійсності маємо те, шо маємо, не ту страну назвали Гондурасом. Це ж ким треба бути, щоб вимагати стягнути війська не для боротьби з агресором, а для боротьби з тими, хто з тим агресором воює?!! Бо хто такі ця «нєобразованная свора», які «ідут на пулі і ні хуя нє соображают в большой політікє і стратєгіі»? Це пенсіонери, що отдають останні копійки на АТО. Це волонтери, які на свої кошти допомагають розкраденій Гречаніновим і К армії. Це молоді добровольці, які загинули в Іловайському та Дебальцевському котлах, та їх осиротілі батьки, жінки та діти. Це татари, які рвуть опори ЛЕП, щоб лишити окупанта світла. Татари, Карл, татари! А чому не військові, бога душу царя Соломона мать?!! Де наші бравиє генерали, кітайській сілікон мнє в спіну? Нахуя нам годувать оцю пистобратію? Щоб вона потім справжніх патріотів називала «нєобразованной сворой»? Та пішли вони всі нахуй! Розігнать їх на хєр, розжалувать в рядові і в окопи, хай кров’ю відробляють витрачені на них народні гроші. А зекономлені кошти віддати волонтерам та сім’ям загиблих. Бо інакше вони до того «досоображаються в стратєгії», що України не стане, в бога душу архімандріта Міхаіла Варвару-великомучениицю загробниє риданія мать!
 
А сам я, якщо вийде, придбаю два портрети-товариша Сталіна і Степана Бандери і повішу в себе дома. Поряд. Хай вже простять мене комуністи та вибачають свободівці. Бо ні в ЧА, ні в УПА, слава богу, таких «стратегів» не було. Великі люди великі в усьому…
 
© Нечай [24.11.2015] | Переглядів: 3866

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook