для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Продам Родіну по сходной ценє…


  Продам Родіну по сходной ценє…
                
Тема тут http://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=887918.0 Причому автор не якийсь там ватнік, а супер-мега-патріот ДД, статті якого нерідко перемагають в конкурсі на кращу статтю. Те, що автор, проживаючи в окупованому Донбасі, воює з сепаратистами тільки на фронтових просторах Інтернету, в Україні вже нікого не дивує. Бо Україна-це вам не якісь там Німеччина чи Британія, де патріот-це той, що зі зброєю в руках, в перших рядах ну і такі інші неприйнятні для українських «патріотів» речі. Бо український патріот-це той, що в Верховній Раді, з мікрофоном в руках, бореться з агресією Хуйла. Або, в крайньому випадку, в студії у Савіка Шустера. Це вже традиція. Хіба можна уявити, скажімо, пана Грушевського на чолі студентів при Крутах? Чи Олежку Тягнибока, воюючого в АТО? Той же міністр оборони від «Свободи» Ігор Тенюх звідки керував «обороною» Криму? Правильно, аж із Києва. А прилетіти в Крим та особистим прикладом повести солдат за собою в атаку? Ага, счас! Так же і вбити можуть! Це ж вам не Наполеон на Аркольському мосту з прапором в руках! Бо українські патріоти добре знають, що на першому місці повинна бути власна шкура, а вже потім все інше, в тому числі й Україна. Тому й здали Крим практично без бою. Втім, був один солдат, який виконуючи свій обов’язок, відкрив вогонь і загинув на бойовому посту. Хто знає його прізвище? Ніхто. Що він отримав хоча б посмертно за свій подвиг? Нічого. Зате Мамчур, «доблесно» здавший свій аеродром разом з 50-ма літаками, тепер Герой України і депутат Верховної Ради. Як кажуть, відчуйте різницю.
 
Втім, вернемся до наших баранів. Що пропонує Донч? Поторгуватися з агресором, як подорожче продати електроенергію в Крим. Ось його «вимоги»:
1. Полное прекращение огня.
2. Полный обмен пленными ( без всяких москойопок).
3.Реально  Начало вывода русни с ОТСОСа.
4. Создание переговорной группы по возвращению Крыма( можно пока без широкого анонса).

Перше, що спливає на думку-Донч ідіот? Про що можна домовлятися з тим, хто порушив всі міжнародні угоди з Україною, в тому числі Будапештський меморандум? Але питання навіть не в цьому. А в тому, що для нормальної країни БУДЬ-ЯКІ переговори з агресором В ПРИНЦИПІ НЕМОЖЛИВІ! Неможливі до тих пір, поки той не звільнить окуповану територію. НЕ МОЖНА ТОРГУВАТИ БАТЬКІВЩИНОЮ! Ніколи. Ні за яку ціну. Тому нормальна країна б ЗРАЗУ Ж розірвала б всі дипломатичні стосунки з агресором і оголосила ПОВНУ блокаду Криму-замінувала б всі шляхи з Кримом, обнесла все це колючим дротом, нікого б туди не пускала і не випускала, об’явила б Крим окупованою територією і перестала б постачати в Крим АБСОЛЮТНО все-воду, харчі, електроенергію. А що зробила Україна? Вона зробила все, щоб агресор в окупованому Криму почував себе максимально комфортно.
То яке ми маємо МОРАЛЬНЕ право вимагати від інших країн санкцій проти Росії, коли самі заявляємо, що вже почали ремонт підірваних опор електромереж? Що, крім презирства та відрази, може відчувати світове співтовариство до країни, що барижить власною територією? Тому і відміна санкцій-це питання тільки часу. І неважливо, що Пєтя Вальцман віддав Крим та Донбас за своє президенство, а Донч торгує Україною за щось інше-різниці між ними немає ніякої. Бо обидва вони-бариги, що звуть себе патріотами. Не той Хуйло страшний, що ззовні, а ті, що зсередини. Бо з тим, що ззовні, все зрозуміло-він ворог. А ті, що всередині, звуться «патріотами», борються на форумах з «ватніками» і при цьому шукають, що б ще тим «ватнікам» продать. Біда України в тому, що нею зажди керували не патріоти, а бариги, що звали себе патріотами. Черговий парадокс-Україна збільшувала свою територію при тиранії Сталіна, а пройопувать стала при ліберальних демократах-спочатку шельф Зміїного, тепер Крим та Донбас. Далі буде? Ну якщо ціну предложать «пріємлєму»?
 
© Нечай [22.11.2015] | Переглядів: 1840

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook