пароль
пам’ятати
[uk] ru

Римські Папи


Римські Папи
   Я про те, що обійшло, мабуть, увесь світ: картини мордобою. Хочу висловитися про те, як це сприймаю я. Правий я, чи ні- скажу відверто: мені не хочеться бути правим. Поміркуймо разом.
 
   Ні, у мене немає жодного слова на захист хворого на голову Допи. Для мене він- ворог, ворог моєї держави. Таких в нашій країні чимало. Після Революції Гідності вони, переживши напад діареї, знову повилазили, спекулюючи на труднощах та на прорахунках. Зорганізувалися в Опоблок, в різні партєйки, мімікруючи під нормальних політиків. Знову підняли голови. У моєму рідному місті, скажімо, судді, що з ляку пересіли з Поршів на Ланоси, осміліли та знову їздять на Поршах. І ніхто, зауважте, ніхто, ні єдина собака, не спитає у них: звідки машинки, хлопчики та дівчатка? Вашої зарплатні років за десять вистачить на пару сидіннь та, може, на одне чи два колеса. Вони, оці провінційні царьки, теж вороги, не менші, ніж допи-гепи чи, скажімо, медведчуки-захарченки.
 
   Тепер скажіть: хто з правлячої до 2014 року верхівки отримав строк ув’язнення? Це питання для нашої імпотентної влади, що замість боротьби вирішила домовлятися та об’єднуватися. Зауважте: об’єднуватися з тими, хто жер нашу державу та пхав її до пріснопам’ятного тайожного союзу та під Вову Путлєра. До влади, що зараз шалено опирається усіляким реформам та змінам, вихолощуючи їх та забалакуючи проблеми.
 
   І ось тут ми переходимо до отих самих "корисних дурнів". Корисних для нашого сусіда: у нього завжди є інформаційний привід тицьнути пальцем: "дивіться, вони навіть самі собою керувати не можуть, вони, оті наші недоумкуваті брати, потребують ласкавої та твердої керуючої руки! Наприклад, нашої, братської". І оцей месидж, думаю знаходить деяке співчуття на Заході. Там, звідки ми чекаємо допомоги.
 
   Закон не можна підміняти стусанами! Виключень не існує. Я можу якось сприймати злегку начищене Допине рило, хоч і тут треба було якось триматися в рамках. А поведінку Парасюка я не сприймаю стовідсотково. Ти борешся з корупцією чи піпіськами міряєшся? Ти державна людина, чи гопота вулична? Хочеш рило начистити, щось не подобається- добре, але знайди час та місце. А так дуже вже гидко виглядає. Навіть не знаю, що гірше: вважати це проявом психічної неадекватності, чи провокацією?
 
   Сила права не може підмінюватися правом сили. Ти депутат- так це й є твоє поле бою. А якщо питання можна вирішувати пістолетом, що так красиво лежить на столі- то навіщо тоді парламент? Навіщо державні органи? Поясніть: навіщо?
 
   Це не розхитування човна. Це вже просто роздирання держави: одні, вчепившись за неї зубами, продовжують гризти та смоктати. Інші, замість боротьби з паразитами, користуються їхніми послугами "крєпкіх хозяйствєнніков". А провінцію взагалі, віддали паразитам в користування, попрохавши їх не жерти надто багато. А ще одні, кричучи "Зрада! Ганьба! Бий гадів!"- намагаються... навіть не знаю що, бо на справжню боротьбу з ворогами держави це ніяк не схоже. Показати, які вони круті? Що святіші від Римського Папи? Спровокувати суспільство на якісь радикальні дії? Чи це просто ознака захворювання? Не знаю.
 
   Я знаю інше: якщо держава, ті люди, хто при владі, буде, замість дезинфекції країни, показово супити брови та потихеньку виводити паразитів з-під удару- добром це не скінчиться. Це усе- на руку Москви. Але! Якщо оце очищення буде проходити в потворних формах: "правий той, у кого кулак більший"- то також, повірте, пане Парасюк та іже з вами, Вовочка Путлєр вам за таку "боротьбу" красненько дякує.
© Саня электрик [19.11.2015] | Переглядів: 1364
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.7/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати