для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Листопад


Листопад
Може й випадково. Хочеться вірити. Дуже. Я про дві синхронні відставки. Владислава Суркова з посади "командуючого" антиукраїнським фронтом і Дмитра Яроша з чільного місця Провідника Правого сектору. Операцію "Майдан" завершено ? Ну що ж, тоді саме час пригадати, як усе починалося. Був листопад...
31 жовтня 2013 року Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою головного русмірця України Ігоря Маркова. Отак. Хоч суд і апеляційний, а присудив безапеляційно:  какой-такой срузкій мір ! в камеру ! Оце вихідна точка. Янукович ще не знає, що йому скаже Путін 9 листопада. Навіть не здогадується. І у Маркова шансів нуль. Але загадкове 8-9 листопада настало. Про що говорилося під час того таємного візиту нам вже дізнатися не вдасться ніколи. Можемо, знаючи рачину ( за гороскопом) натуру Януковича, тільки здогадуватись про що він думав, нарізаючи на зворотньому шляху дванадцять кіл над Борисполем: напевно, як з"їхати з теми, не позбувшись ріг і копит.  Але там зрозуміли і вирішили діяти негайно. Вже через тиждень начальником "операції" було призначено Владислава Суркова. В перший же день він включив в штат своїх помічників Бориса Рапопорта і Михайла Мамонова. Соратників по "Нашим", "Росмолоді", Абхазії-Осетії. Хто з українців "світився" на нашистьких "тусовках"  в Росії ? Не пам"ятаєте ? Корчинський, Арестович, тітушки-денеери....Слідкуймо за ними далі.
24 листопада мирна Акція закінчується спробою штурму Кабміну. Ну що ж свята справа, тим більше, коли "опозиція" жує соплі. Вперше публічно озвучується ім"я "Дмитро Ярош" провідник ВО "Тризуб". Але, тим, хто цю "кашу заварив", чи осідлав  народний гнів, треба було не цього. Треба щоб пролилась кров. Багато крові. З обох сторін. Щоб розбудити звіра, який дрімає в кожній людині. Жертви мають бути стерильно невинні. Тільки такі можуть підняти з глибин душі праведний гнів (бо в звичному житті, ми, чого гріха таїти, трохи цинічні, трохи хатоскрайники, ну люди, як люди). І по студентам ! З цього моменту всім, кого завчасно попередили, закривається рот. Тому ми ніколи не почуємо про допит Сівковича, Клюєва, Шуфрича. А хто ж допитає ? Той, кому кинули есесмеску " сьогодні туди не ходи - снєг башка упадьот.." ? Київ взірвався ( технології реакції натовпу на подразник відпрацювані давно і надійно). Ну зібралися, ну протестуємо. Гнів, абсолютно щирий людський порив піти і знести до біса цю уркаганську владу. Проте чомусь відбувається інше. Орли ( Корчинського ?) калічать і вбивають ні в чому не винних вевешників. Гравець витримує необхідну паузу, переходить на іншу сторону дошки і "дає здачі" чорними. І знову не "тим". І знову невинні жертви. Телебачення (звідки тільки стільки взялося, наче "знали) все то моментально тиражує на весь світ...., і зворотнього шляху нема. 1 грудня все було зроблено. Надалі вони підуть порізно. Кожен із своєю обідою. Кожен зі своєю кров"ю. Кожен зі своєю помстою.
В наступні дні і тижні полум"я буде роздмухуватися. Так само загадково для непосвячених ( чому, наприклад, снайпер поцілив в Сергія Нігояна, хоч він був і в юрбі і постійно рухався, а в Ляшка, який стирчав "на передку" з гучномовцем годинами - не поцілив ?....безліч "парадоксів ). Але то вже інша історія, не про листопад. В принципі, зараз, майже все прояснилося (принаймі для мене ) по тому, хто куди і що: надійно підчищені хвости, всі посвячені і великі, і маленькі при посадах, практично, всі живі, здорові, і навіть не схудли. Не нав"язуючи нікому свою точку зору, хотілося б зрозуміти для себе, так би мовити, остання загадка, Дмитро. З ким Ви ? З нашою люттю, нашою честю, нашим лицарством, чи з тими, "реконструкторами", які в цьому снаффі грали"за білих" ?                
© Дюма [13.11.2015] | Переглядів: 3370
Мітки: #Ярош 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook