пароль
пам’ятати
[uk] ru

Я вам, рєбята, на мозгі нє капаю...


Я вам, рєбята, на мозгі  нє капаю...
Остатньо щось не дуже маю часу, та і бажання писати на ДД. І не через собачу зграю. Бо що на пецканутих уйобків увагу звертати? Іх і самих нормально ковбасить при якійсь непередбачуваній подіі. Лижуть яйця і не чірікають до поступлення нової методички. Та і є іх всього раз-два і обчьолся. Гляньте зрання. Тільки появляється якесь ІМХО більш-менш знаних з політуподобань авторів, як там відразу 5-6 "нєчітал - 2" вискакує в коментах. А оцінок 2-3 всього. То яка сука не ставить то, що декларує? Чи просто не може поставити? Так шо на таке гівно і уваги звертати не слід. Особливо дивуюсь колегам, що коментують, чи виставляють оцінки бруску гівна. От шо ви хочете йому доказати? Всі ті пси і мегадурні хоч якісь проблески розуму демонстрували. Хай і колись. Я вже мовчу за апостолів і ашпарагусів. То взагалі світочі ума в порівнянні. Ліпше поступати, як мій дідусь радив. Не рухай гівна - то й смердіти не буде.      
        
   Але то так. Тільки вступ був. Мене от пару останніх ІМХО від нормальних авторів здивувало. Бо ненормальних я не читаю. І Блокерів Розуму не читаю. І замісника Бога на землі не читаю. І ще пару... Але і двійок не ставлю. А решту і читаю і ставлю. І коменти також читаю. Причому всі. Так от. Це моє ІМХО замість коментаря кожному з них трьох.
   Спершу Карт. За часом появи ІМХО. Щоб не ображати, хто головніший. Прочитала в заголовку про Яроша. Втішилася, що врешті дочекалась зміни теми, але нє тут то било. Знову ті самі шмарклі по тій самій тарілці. Тіпа не покрикуй, не підскакуй, сядь на дупу і потакуй. Допоки не прийде знизу його величність ГС. І просиш його навести приклади таких краін де знизу було це суспільство збудоване. Так у нього часу нема. От врешті Швейцарію і Фінляндію назвав. Тобто систему управління в Фінляндії і Украіні, котра в десять раз більша, я вже не говорю в скільки раз бідніша поставимо на одну дошку.  І плюнемо на те, що навкруги Фінляндії всі теж такі, в силу історичного розвитку. Правда те ГС, що зверху, а не знизу там було впроваджене в різному виражене. Наприклад, пожежна служба в Німеччині - на плечах волонтерів. Ну, ви собі уявляєте, як хочете мені коментар нашльопати, а тут сигнал і ви з хати бєзвозмєздно, тоість даром поскакали якогось турка на ринку гасити. ГС таке. Правда не знизу.  А військова повинність в Швейцаріі - на плечах всіх громадян. І то вони так рішили? Ага! Щоб не було. А в самій демократичній країні світу США Конституцію народ писав на референдумі. І ГС рішило негрів ще до 1967 року потлумити. А дітей так і досі на рівні з дорослими по тюрми садять.
http://youtu.be/dXe-dMbfKBc
Карт, нема ніде ГС знизу, крім снів Вєри Павловни. Кузен кожного сайгака буде рватись до влади всіма способами і без контролю зверху всі ті хутори будуть Києвом в мініатюрі. Якщо я не права то наведіть приклади де, коли і як знизу весь цей рай був сформований. Якщо не зможете такого прикладу знайти - то пишіть своі ІМХО під грифом ФАНТАСТИКА. І не додавайте там Яроша в заголовок для зацікавлення публіки.

    Друге. Не хотілося б. Але ради нема. Був такий анекдот. Мужик розказує, як його дзідзьо загинув. Була пожежа. Він випригнув з п'ятого поверху. Але не загинув, бо пожежники цирату розтягнули. Але відбився і знову в вікно влетів. Але не загинув, бо випригнув. І знову відбився і в вікно влетів... І так поки поліціянти не пристрілили, бо ім спостерігати надоїло...
   Так мені також набридло. Нє, я канєшно почітатєль таланта і всьо таке. Але треба міру знати. Може шановному 14-річному автору (бо на більше поведінка не тягне) вистарчить аутодафе займатись? Прийшов - то сиди. А йдеш - ну то па-па. А так в коло одне і теж?.. То шо там історично в тому процесі ще хор жалібниць мав плакати, а тут зібратись не можуть, тому процедуру повторюємо?
   А я вже навіть не рішаюсь за текст сказати... Нє, блядь, число пі, біном Ньютона, стала Планка - самі актуальні речі в країні на сьогодні. Я вже мовчу, що такоі херні, як Постійна Планка нема. Я не хочу доводити, що один дурак сказав, а тисячі йому повірили в розмір Всесвіту. При тому що віддаль в десять світлових років є чистою теорією, або зеркалом в зеркалі і що то таке ніхто толком не знає.

То звідки взялись міліарди світлових років? То так щоб показати себе трошки розумнішим за учня середньої школи? А про найменші частини я взагалі в захваті! Альо! Таваріщі учьониє, доцєнти с кандідатамі... Може харош розпальцовки гнути?! Всього 150 років тому було врешті визначено, що таке молекула. Скільки разів по тому знаходили все менші і менші частини? Десятки вже. Так і в чому велич, чи унікальність тих відкриттів, щоб я перестала думати про  Порошенка, а почала про нейтрино, чи ще якусь херню. Вас цікавить як вирахувати 26 знак числа пі? А мене, як дістати 5 Дан. І шо? Та то шо крім нас нікого більше такі вузькоспеціальні теми не цікавлять і раніше не цікавили. А чим покормити дитину завтра і чи вистарчить грошей щоб заплатити за газ - цікавить всіх.

Тим більше на такому політичному сайті, яким є Дурдом. І не треба про те, що раніше і окріп був гарячіший і вода мокріша. Я тут 10 років. Завжди все було те саме. Ну, хіба, срачу було більше і в виразах менше перебирали. Одні розумні люди заміняли інших. В чомусь сайт тратив, в чомусь вигравав. Придурки також міняли один другого. Ніщо на місці не стоїть. З Коробовоі теж стружку знімали регулярно. Інша справа, що іі Той Чиє Ім'я не називають постійно своєю волею ставив в Санбюль. Якби ставив Колонелло - то ми б може тільки про нього і говорили тепер.
   Так от. Третій автор. Може мать-аснаватєль, а може і підйобка -підробка. (Ну то в іі стилі. Так шо хай терпить). Про Яроша. Ну то повна херня. Прямо всіх в єжових рукавицях тримав і не давав прокурора в преславутому Турківському районі придушити. А зараз почнуть прямо завтра зрання всіх іх херачити.
Нє, я розумію, що поживши трохи в Ізраїлі, ви, як і наш пастух кенгуру з Австріі, чи Коллі Ірландський трохи втратили "чуття єдиної родини". Бо то, всього-навсього, така риса характеру українця. Наша жлобська хутірська ментальність. Найкраще іі виразили в приповідці "де два украінці - там три гетьмани". Або "три украінці - то партизанський загін із зрадником".

Як казали моя бабця:"То планида така!" Ділили і просирали все що могли. І трохи ще й того, що не могли. І за Хмельницького, і за Мазепи. І за Скоропадського, і за Бандери. І за Чорновола, і за Ющенка. Тепер всіх разводят как катят.  Кого в котлах присипали, кого грішми приманили, а кого владою. З одного ПС зараз зроблять декілька а потім розпорошать, як НР. Як не вийшло в лоб - то вийде по лобі. І нічого хорошого з цього не вийде. То вам не Ізраїль.
   Ось така херня, малята. А подобається вам мною сказане, чи не подобається... То діло сьоме. Я так думаю. І не збираюсь своі думки в папірчик завертати, навіть заради справді шанованих мною авторів. То ж наша ментальність теж, що за одного битого двох небитих дають...
© Сторонній [12.11.2015] | Переглядів: 3495

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.6/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook