для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ярош і все таке


Ярош і все таке
Дмитро Ярош вирішив .. Нє, Дмитра Яроша випхали з ПС.
 
Для стороннього спостерігача, яким я є, ця подія виглядає ще одним проявом кризи українського суспільства. Незрілого, трохи інфантильного, підліткового ..
 
Зверніть увагу - всі більш-менш помітні громадянські утворення проголосили себе партіями і посунули у політику. Що таке є українська політика, якщо взяти до уваги ту обставину, що державне управління у нас є за походженням і структурою авторитарним? Політика у нас зводиться до захоплення керівних позицій в мафіозній системі. До захоплення общака (держбюджету), до управління ресурсами на користь переможців.
 
Здорові молоді сили опинились в царстві схем дерибану і здирництва. З їхніми намірами боротися з корупцією. Чим це завершується? Тим, що частину цих реформаторів система асимілювала, а з решти робить дурнів.
 
Що можна очікувати далі? Як на мене, у тих, хто зберіг честь і совість, залишається єдиний шлях - вихід з політики з тим, щоб зайнятися розбудовою дієвого і ефективного громадянського суспільства.
 
Отже, очікуємо масового виходу реформаторів з Печерських пагорбів. Систему що існує неможливо реформувати, її можна лише вичавити з нашого життя!
 
Singing
© Карт [11.11.2015] | Переглядів: 2966

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook