для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бийте бабу пляшкою - буде баба няшкою


Бийте  бабу пляшкою - буде баба няшкою
Бийте бабу пляшкою - буде баба няшкою
 
   Якось так неочікувано тема Штірліца-Тетерука вийшла за межі парламентських розборок. І те що вроді було очевидним для одних - виявилось зовсім не таким очевидним для інших.
   Якось так історично склалося, що у людей, на відміну, скажімо, від інфузорій в туфельках, для продовження роду потрібно дві особи - чоловічої і жіночої статі. І так з усіма вищими організмами. Чим вищий ступінь розвитку - тим сильніше виражене чоловіче і жіноче начало. По-простому говорячи, починаючи від розмноження простим поділом організму на два таких же. Через риб, де запліднення відбувається поза організмом. Через птахів, де запліднення в організмі, але розвиток плоду поза тілом матері. Ну і до ссавців. А тут, так би мовити, вінець еволюції - Абрам з Сарою  Адам з Євою.
   Ходять легенди, що десь там був матріархат і баби тлумили хлопів, як колорадських жуків навесну. Хоч і сумліваюсь я аднака. Ібо...
   А шо ібо? Та то шо нафіга? Будь-яке стадо, зграя, прайд, суспільство іде по шляху найменшого спротиву. В пошуках їжі, безпеки, задоволення. І так само конкретний індивідуум в середині групи. По-простому, знову ж таки, навіщо намагатись бути головою, якщо можна бути шиєю. Тим більше, що на роль голови в стадних тварин (а людина також стадна істота) претендентів греблю гати. А шиї не дуже то і видно. Хоч всі пацьорки на неі вішаються. Ну от як з бідаком Шокіним. Стріляють з тепловізора по ньому, а хату записують на неі. Прямо Сторонню бабу. Ой, може то з малої літери писати треба було? Але я така затуркана, така затуркана...
   Або Межигіря! Вапшє, тоість полнастью, забрати хочуть. Ну, якщо там ще щось лишиться до забирання, крім пеньків. А сватьє бабє паваріхє і сєстрє єя ще доплачувати будуть. За якісь ремонти, чи хрєн його знає за що. Хоча правильніше, напевно - хрєн таки знає за що. Вот!

По-культурному то говориться, що на жінку покладена головна роль в продовженні роду - бути матір'ю. І ніякий Тетерук, чи навіть сам Ляшко, замінити іі в цьому не зможуть. От Ляшка - можна, навіть Тетерука - можна, а бомжиху Маньку з-під пивнушки - ніззя. І неважно, чи вона всім дає, чи у всіх бере (Якщо діти читають, то я про Робін Гуда і класову боротьбу). Не важно чи вона красавіца, чи чудовіщє. Не важно чи вона така мудра, як Петро Олексійович, чи така дура, як Арсен Петрович. Важно, що вона жінка. І основне іі призначення - родити дітей. Тоість, якщо на Землі лишиться Манька і всі мужики Конгресу США, Верховної  Ради і (Боже збав) Государствєнной Дури, то дитинка все одно буде тільки одна. І та через дев'ять місяців. І лише в Маньки. Ось на цю обставину заточений весь розвиток ссавців.
http://youtu.be/Ld-v2VPUfj4
І захищають не тільки "жінок" свого виду.
http://youtu.be/PJ_UI3TvgYc
І то в дурнуватих тузіків навіть так. А шо вже за людей говорити? А виявляється, що є що. Навіть на такому інтелектуальному сайті, як ДД. Альо, гараж! Люди, у вас всі вдома? Чи власне жінка до сусідки вийшла і ви з себе безплатно варятів вдаєте?
   По-перше. В нас не революція, де ламають старі порядки і нема ще нових. Але і там є також якісь незмінні цінності і правила. Ніхто нє распінаєт младєнцев і не насілуєт старушек вмєстє с снєгірямі.
   Друге. Кожне суспільство живе за якимось законами і нехтування ними - шлях до колапсу   Тобто бити пляшкою в голову не можна і діда Мегадурня. Не тільки бабу Шуру.

Особливо гріє пояснення, що вона спровокувала. Так собі і уявляю, як змушую малого уроки робити, а він мені двієчку в диню, щоб не провокувала. Ну і матом перед тим. До провокації так сказати. Щоб вона була.   Тут он вже і Мірошниченко підтягнувся.
http://youtu.be/ViTeIJUeWIU
І пофіг, що його екс дура-дурою. Плете, як з гарячки. Була б мудра - пристрілила б. І проблем би не було. "И кто кого переживет - тот и докажет кто был прав, когда прижмут".
http://youtu.be/cMNiBIpZ8d8
Нє, я розумію, що село мальохо погоріло і неначе люди подуріли. Але... До чого тут політика? Я, до речі, тим разом за Свободу і Батьківщину голосувала.
   Так от. Баба Шура - просто дура. Бо з дурним поведешся... Мірошниченко йобнута скотина. Не можеш себе в руках тримати - сиди в клітці. Ну а Тетерук просто має сидіти. По суддівському приговору. Спочатку обізвати, а потім ще й пляшкою в'їхати "за провокацію"?! Нінка, єто мєнт. Я знаю. Чи ви думаєте, що вони тепер білі і пухнасті

   Нє, я за рівність всіх перед законом. Я навіть за те, щоб Тетерука пляшкою не били в голову за те, що він зробив. І ще я за те, щоб відрізняти пляшку від сніжка. І від яйця. І від помідора гнилого. І я за те, що маю розуміти, що мені прилетить по мозгам, якщо я Богословську сукою назву. І то мій ризик, а не іі провокація. І я би рискнула. Але не пляшкою. Бо за що? Є ж пришелепкуваті бруски гівна, котрі іі вибрали. От вона відповідно до них себе і веде. А якщо має сидіти Натаха, чи Лукаш, чи Юля - то хай садять. Але так щоб було зрозуміло чому і за що. А не тому, що Пєтя.

І не треба ім по дорозі на ешафот зуби вибивати і з гівном мішати. Якщо це не передбачене законом. А якщо якомусь Тетеруку захочеться - то він має сісти також. То то я про його політичних суперників говорю. А він так з своєю товаришкою по коаліції поступив. Жінкою. Йому лічитися треба в справжньому ДД. Примусово.
   Так і бачу, як в дощову ніч стоїть на автобусній якась зварйована баба з мольбертом на плечі. Тут зупиняється машина і Ашпарагус галантно пропонує підвезти. А вона не хоче. Може боїться? А він їй так культурно, мол, ТП, або ти зараз сядеш спокійно, або я тебе пляшкою йобну і положу. Хулі ти мене провокуєш? Стоїш тут серед ночі така беззахисна і недолюблена. І не дьоргайся! В тебе ж нема ще клімаксу, а ведеш себе провокаційно!
   Нє, я не захищаю Ашпарагуса. Боронь Боже. Просто ж треба його теж зрозуміти і простити.

Та і шо їй станеться за один раз? А міг би мєнт і спалити. Як в Врадіівці. Правда там курва була. Тому можна. А тут художниця. Тому ніззя. Хоча за другим-третім разом грані зітруться.
   Так шо ті хто його поступок виправдовують, чи просто співчувають такі ж самі гандони штопані, як і він. Можете рахувати мої слова провокацією. І приходьте з кузнєцом, суки, бо пляшка вам не допоможе. Якщо ви вважаєте його поступок нормальним, або гідним співчуття, то чому б мені так само не думати, як він? Хоча б на час зустрічі з вами
http://youtu.be/zQkOy1sKA2o
© Сторонній [10.11.2015] | Переглядів: 7414

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/73

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook