для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому нема "Вечірнього кварталу"


Чому нема
Оце тиждень був на Батьківщіні, спеціально без інтернету, так задумав, хоч ледь не зірвався. Спробую викласти враження, не всі, тільки від політичних новин.
Україна мабуть головний ньюсмейкер, можливо перебільшую бо ЗМІ були лиш українські.
По-перше, співчуття всім рідним загиблих у літаку над Синаєм і у клубі в Бухаресті.
Тепер про нас.
У кабміні заспокійливе ще не скінчилось? Регіт стоїть на весь світ: "це ж треба таке придумати? румунський уряд пішов у відставку(!)tup через якусь там пожежу і двадцять жертв! Як каже ґоворящая лошадь - дебіли, бля. От би їм нашу прокуратуру і суди, затримали б кого попало і відпустили б, бо нахер воно їм нужно...biggrin"
Яценюк відзвітував, що кожен третій українець отримав субсидію. Пообіцяв що це не межа.suicide_fool-edit Арсеній, ти довбойоб. Ти чим хизуєшся? Тим що третина українців перебуває за межею бідності?!!!! Так ти ще нам погрожуєш? Хтось цьому довбню пояснить, що ефективність роботи уряду вимірюється не кількістю субсидій, а рівнем життя.
Начебто розпочався бюджетний процес. Яресько обіцяла не зменшувати фінансування армії і соціалки, а зменшення фінансування освіти і медицини зумовлене реформами. А як же істина що, країна, яка не будує школи і лікарні вимушена буде будувати буцегарні? А зараз невеликий ліричний відступ. Коли всі постили у facebook картини, я шлангував, а ось тепер запостив. А ще, покійна бабуся вчила мене слідкувати за природою і прикметами, не всі збуваються, але багато. Так ось, ґрачи прилєтєлі, ага прилетіли. А що на картині? Сніг, відлига. А у нас вони вже всі прилетіли і по селам і містам нишпорять у пошуках їжі. Бо селяни, хто розумний, той озиму не посадив, а хто посадив, то вона не зійшла(дощів не було) і її миші і горобці давно поїли. Як там, на підтримку села на наступний рік щось заклали в бюджет? Бо, якщо і весна буде як ця осінь, то і ярина не вродить. Хоча наш уряд досить прогнозований в таких питаннях, на 2016-2017 може влаштувати масову приватизацію земель.
Верховна Рада - цирк Шапіто на гастролі у дурдомі.
Провалили все що можна провалити щодо безвізового режиму.
Створення "Антикорупційного агентства", яке б керувало конфіскованими активами! З філіями у регіонах! Дозвольте поцікавитись, то потрібно створити ціле агентство, щоб управляти тими 8 000 (вісім тисяч) гривень, що конфіскували за минулий і поточний рікshok!!! Прогнозовано, замість боротьби з корупцією у нас створюють черговий орган для боротьби з корупцією. Зате відмазка яка: "як же владі боротись з корупцією, коли повернутими активами нікому управляти? Горє ж то якоє, агентство не створене!". Впевнений, що ЄЕС начхати, чи буде у нас те агентство, чи ні; головне щоб була реальна боротьба з корупцією.
Про "закон про захист прав найманих працівників незалежно від статі і сексуальної орієнтації" чи як його там. Шльондри і підараси (не плутати з проститутками і представниками сексуальних меншин, бо перше то професія, друге - фізичний стан, а я кажу про моральний стан депутатів), незалежно від їхньої статі, не будуть боротися ні за чиї права, окрім власних.
Ну а батл Сумка vs Пляшка лиш підтверджує попередньо написане.Applause
Прокуратура просто фейєрила. Просто свято маразму.
Спочатку затримання Корбана, згодом його відпустять під домашній арешт, ІМХО не без допомоги (розгільдяйства) прокуратури.
ІМХО: стверджувати що Корбан не має гріхів перед законом, це те ж саме, що стверджувати. що Порошенко виконує свої передвиборні обіцянки, а волання про політичну незаангажованість обшуків УКРОПу між двома турами мерських виборів, справді політично незаангажовані.
Після намагання вручити повістки регіоналам Вілкулу, Новінському і Полтлрасі все стало на свої місця. Коли це коментував Югік, їй богу, я ледь зо сміху не вмер, згадалось чаювання міністра внутрішніх справ Югіка з іншим регіоналом Ахмєткою. Пом'ятаєте що Югік тоді заявив? Ахмєтов не винен, акі агнєц божий.Attention
Прокуратура з СБУ мала шанс виправитись затриманням Лукаш, але відеозвернення затриманної "я тут по-сусідству півтора року жила, пиріжки пекла, слідчіх чекала, а вони казли...I do not know, нарешті дочекалась".
У сухому залишку, стрічка новин настільки шокувала "Студію 95 квартал" своїм гумором на межі ідіотизму, що вони не ризикнули ставити в ефір своє гумористичне шоу.
© Dmitro Maximik [09.11.2015] | Переглядів: 7189

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook