для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

За сумку й пляшку


За сумку й пляшку
Циля Зингельшухер 07.11.2015 21:10
Сумка Chanel и бутылка Моршинской - спонсоры украинского фейсбука уже третий день подряд.

П'ятого числа цього місяця, як всі ми вже знаємо, відбувся неприємний інцидент між Кужель і Тетеруком, що закінчився тяжкими каліцтвами першої і осудом громади останнього.
Згадаємо, як то всьо в загальних рисах було.
Тетерук і Кужель виходили з приймальні Голови ВР, детально роз'яснюючи одне одному, в яку/на яку частину тіла слід іти опонентові і чому це необхідно зробити. Поміж іншим Тетерук назвав Кужель старою дурепою і, вочевидь, потрапив у яблучко одразу два рази, бо Кужель ті слова зачепили за живе і вона його спробувала лупанути сумкою.
Далі неясно. За версією Кужель, Тетерук навмисне пішов на випередження і привінтивно влупив її пляшкою по голові, а от за версією Тетерука, він лиш хотів свою жертву охолодити, того й хлюпнув на неї розмашистим жестом злощасної карпатської мінералки, не розрахувавши сили й за інерцією влупивши Кужель по голові.
 
Оцінки громади різняться від "так їй, курві, і треба" до "Тетерук - сциклива баба".
Моя думка - неправі обидва.
 
Що хочеться сказати Тетеруку. Що він таки вступив у гівно. А все чого? Бо не треба було з гівном балакати і щось йому доводити. Тут хочеться згадати повчальну історію з мого, не побоюсь того слова, власного досвіду. Пєтровна, якщо ви читаєте ці рядки, вважайте їх публічним каяттям.
То от, якось я мав необережність сказати одній пані персонально в її лице, що вона (із пєсні слов не викинеш) політична проститутка. Так мало того, що сказав, так ще й на питання "Шо-шо?" виразно повторив. Як наслідок - суд і звинувачення, аналогічні звинуваченням Кужель і сочувствующіх: "Я в трі раза старше тєбя!", "А єслі б я твою маму так назвала?". Мораль сєй басні какова? А мораль вічна: Не судите, да не судимы будете.
Це так, назіданіє і співчуття Тетеруку. Бо сумка - це ще не страшно, а от два місяці судів - ото вєсєлуха.
 
Щодо Кужель. Пані Олександра перебуває в тім віці, коли вже треба бути мудрою. А тому вона мала би розуміти, що Тетерук воював у АТО. Логічно припустити, що там він убивав людей. Справжніх людей, зроблених із м'яса, кісток і крові. І вати. І цілком логічно, що коли він бачить перед собою аналогічної м'ясо-ватної конструкції людину, налаштовану до нього агресивно, набуті рефлекси беруть своє.
 
Тобто, якщо в цілому, то якби народні депутати менше між собою без діла сралися, то і голова була би ціла, і рейтинг би був на рівні. Будьте стриманіше і доброзичливіше, панове, і всьо буде добре:
Исаия 65:25
Волк и ягненок будут пастись вместе, и лев, как вол, будет есть солому.

А взагалі, обом хочеться сказати (а заодно й Мірошніченку з хахалєм його колишньої), що нема чого відволікати увагу посполитих від суттєвих проблем конфліктами і мордобоєм.
© @ндрійко [08.11.2015] | Переглядів: 2585
Мітки: #Кужель 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook