для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Все буде ОК!


Все буде ОК!
"ШоделатьШоделатьШоделатьШоделатьШоделать?" - споконвічне питання лідерів бігало по півкулях петіного  зазвивеного мозку шукаючи відповідь ..
 
Ой, а у нас просто неділя .. Ми взагалі будім посмотрєть ..
 
Хоча деякі з нас вибудовують готичні таблиці і в куточку ставлять жирні печатки по центру яких знаходимо барельєфне зображення поганського бога невдач стародавніх греків Пі Здєца.
 
А деякі, в кому спеціальні залози виробляють надлишок гармону оптимізму, бігають по коридорах ДД з саморобним банером "ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ !!!".
 
Ну, то все крила розподілу. Більша частина лікарів-санітарів-пацієнтів розійшлася по двох таких командах: "Пропецькі" і "Контрапецькі". Які кожного дня виходять на поле вільної боротьби .. І шмагаються .. Скрізь! По дорозі на сніданок вони для утрішнього розігріву суглобів крутять одне одному дулі .. Після обіду вже прямою наводкою шмаляють заправленою компотом слинею .. Вопчім, всі підтримують життєвий тонус, бо іншого нічого не залишається.
 
Он хтось з санітарів-пацієнтів в своїй палаті читає лекцію .. "Високий рівень агресії як ознака наближення катаклізьми". Сам лектор лежить з цигаркою на своїй кроваті, а троє слухачів вляглися на підлозі .. І всі дивляться вгору, в нескінченність .. Точніше - на стелю, де зображено ангеляток, які обмакують пензлі в відра з блакитною фарбою і виводять на білому небі - "Не парься!"
 
А на галявині під вікнами столовки всілися колом члени секції "За здоровий спосіб життя!" щоб послухати імпровізації  бувшого служителя церкви під назвою "Чиє життя .. ***" - останні букви були схожі на їрогліфи .. Можливо пан лектор запитував "Чи є життя?" (скажімо .. ее .. на Марсі, чи після смерті, чи на дні океану ..). В дурдомі кожний другий хворів на "разом-окремо" .. Главлікар казав, що не треба сперічатися з приводу роздільного чи разомного написання .. Бо може статися непоправне ..
 
Зненацька запрацював гучномовець, прямо з дерева .. Він попередив всіх, що треба зберігати спокій, якщо з вулиці будуть чутні постріли і вибухи. То ектсремісти будуть захоплювати державні будівлі і виштовхувати прямо в вікна невинних служителів Системи. Гучномовець також попередив, що після зойку "АААааа!!!" треба закрити вуха і рахувати до шости .. Поки тіло не хряпнеться у палісадник ..
 
Бувший служитель церкви пояснив збліднилим слухачам: "Все буде добре! Екстремістів пов'яжуть і ми всі років на п'ять будемо мати спокій - з політикою буде покінчено". "А як же Савік?" - спитала жіночка і перехрестилась .. "Буде Савік, буде .. Він буде десь там .. І там в нього буде студія .. Прямо в Римському Амфітеатрі .. З глядачами з усіх куточків України"..
 
На вечерю дурдом чалапав неквапливо і мовчки ..
 
pardon  
© Карт [08.11.2015] | Переглядів: 3198

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook