пароль
пам’ятати
[uk] ru

УПА прийде? Навряд


УПА прийде? Навряд
ІМХО ОУН -УПА якраз і звернула боротьбу через надмірну централізацію. В вище командування заганявся радянський агент, який шив справи на ідейних борців і СБ ОУН їх розстрілювала.
 
Прямо сотні, якщо не тисячі невинних бійців та підпільників. Фактично УПА нищила себе саму значно ефективніше ніж радянські органи безпеки. А що зараз нам пропонують?
 
Саме це, "об'єднання" всього лайна, типу від цього буде розвиватися революційна боротьба. Та нуна, наприклад якщо зберуся я, мій друг, сусід і нам скажуть обєднавшись за малу зарплату робити якусь тяжку роботу, наприклад сапати буряки, але це нам нафіг не потрібно. Ну ми будемо робити до полудня, або вдавати, потім підем, нап'ємося і все завершиться.
Не потрібне ніяке об'єднання, головне мотивація, групи мотивованих людей, та навіть не групи, а окремі люди досягнуть набагато більшого.
 
Якщо почитати радянські звіти то там дуже багато описів боротьби проти "бандитов-одиночек", які могли сидіти десь замасковані коло дороги в кущах чуть не добу і чекати машину з партактивом чи радянськими силовими структурами і розстрілювати.
 
Це вважалось особливо небезпечним, так як думки людини прочитати неможливо і інфільтровані агенти не могли знати про такі акції.
© Ігор Музичко [07.11.2015] | Переглядів: 646

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати