для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Три питання.


Три питання.
Я не адепт #зради, не противник Порошенка, і не вважаю Корбана святим та безгрішним. Але в мене є кілька питань. І доки я не отримаю на них змістовних та грунтовних відповідей, вважатиму, що Порох "прогнувся" під ВВХ.
1. Чому на волі гуляють Ахмєтов, Бойко, Вілкул, Кернес, Добкін Симоненко? Ті, хто голосував "за" 16 січня 2014р? Сім'ї відомих сепаратистів? От тільки не треба про недоведенність їхньої провини - візміть їхні інтерв'ю та публічні виступи за 2010-2013 рр. Там матеріалу на десяток справ. Чому Муженко і Назаров до сих пір не під арештом? Коли отримають сроки (а не підвищення) "діамантові прокурори"? Як і ті, хто віддавав та виконував накази про розстріл людей на Майдані? Чому сидять лише патріоти (допускаю, що вони винні в тих злочинах, в яких іх звинувачують)?
2. Чому бійці на фронті не мають й десятої частки того, що має ФСБУ? Влада більше боїться власного народу, ніж агрессора? Чому таку потужну і дефіцитну техніку отримали лише донецькі ФСБУшники, ті самі, котрі заплямували себе співпрацею з попочленцями? І хто дасть гарантію, що новососи не беруть в аренду "Кугуари" донецького ФСБУ?
3. Чому влада "згадала" про гріхи Корбана саме тоді, коли проукраїнські сили почали тіснити ригів в Дніпропетровську та Павлограді - ключовому логістичному центрі прифронтової зони?
© Ерік Гетьман [01.11.2015] | Переглядів: 3595

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook