для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що змусить Арсена Авакова розмовляти українською мовою?


Що змусить Арсена Авакова розмовляти українською мовою?
     З великим подивом прочитав інформацію про те, що Арсен Аваков намагається через суд отримати право розмовляти російською мовою займаючи державну посаду.
http://www.town.org.ua/news/4755-vkov-cerez-sud-pytetsi-dobitysi-prv-govority-po-russki
 
     На мою думку це публічна демонстрація неповаги до держави, народу України та законодавчих актів української держави. Ми дуже добре знаємо, що президент України, як гарант Конституції, повинен вимагати від посадових осіб вищої керівної ланки дотримуватися вимог Конституції та законів України. Але власними діями Петро Порошенко публічно демонструє та гарантує безкарність керівних осіб держави наближених до нього та які порушують законодавство України.
 
     Пану Авакову потрібно було би у даному випадку взяти приклад з Януковича, якій через деякій час міг висловлювати власну думку державною мовою. Таким чином, позовом до суду Арсен Аваков демонструє, що його інтелект нижче ніж у Віктора Януковича та імітує реформу у МВС. Патрульною поліцією  особисто займається Ека Згуладзе, а Арсен Аваков про це пише у фейсбуці.
  
     Вважаю, що найкращим впливом на свідомість пана Арсена Авакова може бути тільки ігнорування його як керівника МВС з боку усіх україномовних ЗМІ до того часу, поки він не стане виконувати вимоги українських законів щодо державних посадових осіб та офіційні виступи та заяви робити українською мовою.  
     Якщо Аваков не здатний вивчити українську мову, то нехай йде у рідний Харків радником до Кернеса.  
© Владимир Батищев [30.10.2015] | Переглядів: 4742

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook