пароль
пам’ятати
[uk] ru

Стосовно наших націоналістів


Стосовно наших націоналістів
Імхо німецький націонал-соціалізм був ідеєю модерною, тому здобув такі успіхи серед мас, він не заперечував такі людські втіхи як наркота та борделі, той же Гітлер вживав клубні наркотики амфетаміни(не спорю, вони руйнують особистість), і жив з актрисами.
 
Зате Німеччина досягла великого успіху в розвитку військової промисловості, зокрема "літаюче крило", ракетна промисловість, що потім було успішно використано переможцями.
 
Можливо цьому сприяло те що німці в основному були католиками та протестантами.
Здається мені стала зрозуміла причина неуспіху сучасного українського націоналізму та соціал-націоналізму. Ці ідеології не пропонують нам шлях вперед, прогрес, не є модерними. І багато черпають від православ'я зокрема російського з всім його мракобіссям та скрепами.
 
Та й взагалі дехто з націоналістів мріє про феодалів на конях з піками. А їхня позиція стосовно здорового способу життя робить їх схожими на якихось євангелистів (хотя самі втихаря певне бухають).
 
Хоча певною мірою це ознака слов'ян, але ж ті ж хорвати, поляки, чехи все таки розвиваються хоч і слов'яни, (але не православні).
 
Крім того погляньте на модерні успішні революційні рухи, Ігіл, майдан до березня 2014 року. Всі інформаційні і пропагандистські ролики ІГІЛу зняті чуть не на рівні голлівудських блокбастерів, вони мають своїх хакерів, які взламують сайти противників.
 
Так само майдан фактично до березня 2014 року діяв успішно, зокрема ведення стрімів з місця всіх подій, самоорганізація. В часи олігархічної війни на Донбасі все стало знову придушено, фактично прямі репортажі велися тільки зі сторони російських терористів, верх взяла неефективна бюрократична машина, метою якої не була перемога.
© Ігор Музичко [22.10.2015] | Переглядів: 830

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати