для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вибори, чи розпродаж?


Вибори, чи розпродаж?
Менше ніж за тиждень українці будуть обирати місцевих депутатів, мерів, голів селищних рад і т.д. Проте вже зараз можна сказати, що незалежно від того як пройдуть ці вибори і хто на них переможе - Україна, як держава їх вже програла.
Чому?
Все дуже просто - переважна більшість кандидатів оцінює голос окремого виборця за допомогою все тієї ж умовної пачки гречки та 200 гривневої купюри. Що би не казав Президент, чи будь-який інший представник діючої влади, побороти підкуп не вдалося і на даний момент це вже факт.
Чи бачили ви по ТВ або в Facebook про хочаби одне затримання виборця чи зняття кандидата через підкуп?
А тепер спитайте у своїх друзів, родичів, знайомих і т.д., чи пропонували їм ту чи іншу суму за голоси? Зателефонуйте старенькій бабці в село і спитайте, чи приносили їй продуктовий набір? А тепер співставте ці два факти.
Починаючи з найменшого селища і закінчуючи столицею голоси купують чи не масовіше ніж за часів Яйцембитого. На превеликий жаль, зайти у владу пересічному чесному кандидату у якого за спиною немає грошових "мішків" - це щось із розряду фантастики. Звичайно, це можливо за певних умов, якщо інші конкуренти так само не сіють гречкою та Лесями. Але таких ситуацій по країні, здається мені, не багато.
Як банально би це не звучало, але доки українцям пропонують голосувати шлунком, а вони на це ведуться, кардинальним змінам в країні місця не має. Тому, не знаю як ви, а я вже чекаю наступних виборів до ОМС за новим законодавством, яке унеможливить підкуп (хоча, яке це має бути законодавство в наших реаліях, навіть не уявляю...)
© Michael623 [18.10.2015] | Переглядів: 2848

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook