для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Шизофренія


Шизофренія
   Хвороби - це погано. А надто хвороби ментальні. Пам’ятаєте пушкінське: "Нє дай мнє Бог сойті с ума, Уж лучше посох і сума"? Таки він був правий, будь-хто погодиться. Точніше, майже будь-хто. Як виключення, є одна країна, яка, звичайно, ви розумієте, несе усім народам та країнам світло цивілізації, так от, вона, оця країна, хвора на голову в прямому сенсі цього слова. На 86 відсотків- це точно. Більше скажу: вона, не стидається своєї хвороби, не маскує її, не намагається приховати, як вів би себе пересічний, пробачте, псих: ні, вона пишається своєю, так би мовити, специфічною мізковою діяльністю.
 
   Про роздвоєння особистості, тобто про шизофренію, знають геть усі.Тяжке захворювання, що викликає деградацію інтелекту: у цьому шизофренія схожа із алкоголізмом. Б’є по інтелектові. Далі- гірше.
 
   У наших сусідів оце саме "далі" ще попереду, але вже проглядається на обрії. І воно таки прийде, тому що вони, тобто, сусіди наші- єдина у світв країна, де шизофренія- наріжний камінь держави. Вважаєте, що ні? Ну-ну...
 
   Почнімо з головного, що нас, людей, відрізняє від тварин: з мови (Прошу не плутати з язиком, як дехто). В книжках російських авторів, в статтях різноманітних, можна прочитати: "Украінскій язик - іскусствєнноє образованіє, прідуманноє в Австрії". Це так, спокійно, з претензією на "науковість", без тваринного хамства. А потім, згідно з державною шизофренічною традицією, там же можемо знайти: "В старих славянскіх язиках єщьо сохранілся зватєльний падєж".
 
   Дорогі ви наші! Кличний відмінок є в українській мові та відсутній в російській. Вам не досить? Ось вам приклад із кличним відмінком: "Володю! Ти... (ла-ла-ла)!" І ще: я не знаю там про "Зроблено в Австрії", але те, що вашу літературну мову започаткували шотландець та ефіоп, а склав першого словника датчанин, про щось таки говорить!
 
   Це я так, для початку. А тепер ось: в усіх цивілізованих країнах прийнято, що громадянин однієї країни не може просто так взяти і поїхати до сусідньої чи до будь-якої, щоб там трішечки постріляти, пограбувати, навіть, якщо цей розбій назвати "самоопрєдєлєнієм". Є відповідний закон і в Росії. Ну й що, як шиза руліт? Закон є, але хочеться повоювати!
 
   А те, що кажуть їхні російські вожді, фюрери, якщо німецькою, взагалі можна відразу до анналів психіатрії заносити. Увесь світ знає: те, що каже Путін, треба сприймати саме навпаки. "Говорім: Лєнін - подразумєваєм: партія". Хіба й це- не роздвоєння особистості? Та й не тільки він: уся верхівка країни бреше, бреше, бреше, сама собі, своєму народові, усьому світові.
 
   Плебс чудово сприймає лякалки про "Гейропу та бездуховну Америку" - і хоче переїхати туди. А якщо переїжджає - відразу ж зніма штани й починає срати на країну, що дала йому прихисток. І цілком спокійно відноситься до того, що діти усієї російської верхівки на Росії не живуть, можуть, навіть не вміти до ладу розмовляти рідною мовою.
 
   Шизофренічним новоутворенням є й російська православна церква, яку вже давно треба перейменувати в правобєсну. Чи в бєсославну. Мені подобаються вояжі керівника цієї надуспішної бізнес-імперії бронепоїздом чи дорогущею яхтою, подобається, як люди, що проповідують скромність, хизуються Мерседесами, яхтами та маєтками. А піпл хаває! Хаває, бо такий же хворий.
 
   Не можу не згадати про російську боротьбу з фашизмом в усьому світі. Мабуть, для того, щоб краще боролося, Росія по усьому світі купує собі усіляких чи напівфашистів, а чи то й цілком повних. Або ось яке: поїхав на наш Донбас минулого року такий собі Мільчаков із Пітеру. Відвертий фашист. Хизувався вбивствами тварин. Поїхав до Донбасу... боротися з фашизмом. Чи не падло? Та хочеш поборотися, то розбий собі дурну довбешку! Та де там... Повоював, в людей постріляв, поїхав додому. Такі ось на Росії антифашисти.
 
   А як подобається, що айтішний омбудсмен - омбудсмен, людоньки! - ляпнув, що програмістів не треба готувати. Значить, якщо їх не готувати, то вони краще працюватимуть. А може й ще щось: не з моїми мізками таке серйозно сприймати. А як можна сприймати, що в Московському Фізтесі, в інституті, де готуються кадри для атомної промисловості, відкрили кафедру богослов’я? Не в якомусь там гуманітарному інституті, а саме в МФТІ. Уявляю інструкцію: "Перед підйомом регулюючих стрижнів реактора, прочитати двічи "Богородице Діво, радуйся" та раз "Отче наш". При нештатних ситуаціях читати "Да воскреснєт Бог".
 
   Усе за Оруеллом: мир це війна, незнання - сила... І своєю хворобою сусіди намагаються заразити якомога більше людей. В усьому світі. І в нашій країні. Особливо в нашій. Мертве хапається за живе, хворе - за здорове.
 
   Скоро вибори. Добряче міркуємо. І шиємо гамівну сорочку.
© Саня электрик [15.10.2015] | Переглядів: 7352
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.3/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook