для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому не варто купувати російські товари.


Чому не варто купувати російські товари.
Оце зайшов вчора в маленький магазинчик. Окрім іншого хотів купити ще СОДУ. Дивлюсь на пачку, все написано українською. Все все. Аж раптом читаю уважніше  РЕСПУБЛІКА  БАШКІРЯ  РФ.......... код 464.........
Не купив звісно.
І коли виходив раптом спіймав себе на думці, що не купив це з двох причин. ПЕРША  ПАТРІОТИЧНА. Ну не купую я товари з РФ вже півтора року. Але виявив для себе і ще одну причину.................
 
Звісно, люди котрі налаштовані патріотично не купуватимуть товари країни агресора.
Але на жаль є такі собі "бізнесмени" котрі заради вигоди готові навіть продати пістолет своєму потенційному вбивці, та люди котрі купуватимуть що завгодно і в кого завгодно.
 
От для таких людей варто задуматись над іншою стороною питання: Безпекою  ОСОБИСТОЮ.
Так можливо вам гацпада бізнесмени та байдужі покупці, глибоко насрати, що Росія країна агресор. Можливо ви навіть співчуваєте агресору і навмисно купуєте їх товари та завозити їх в Україну щоб торгувати.
 
Але є одне але.
В Росії і так за якістю виробництва не надто слідкують.
Згадайте давно відоме всім відео "ПОЧЕМУ  СЫР  СОЛЕНЫЙ?" та купу інших скарг з Криму і з Лугандону, що російські харчі менш якісні.
 
А тепер шановні згадайте до цього, що вже півтора року росіянцам промивають мізкі Хунтой, Бандєравцами, Фашистами, Распятими мальчіками та іншою хуйнею.
Тож шановні ДЕ  У  ВАС  ГАРАНТІЯ, що якійсь російській мозок перегрітий кисельовщеною та ще й при наявності у росіян зайвої хромосоми (про що офіційно заявив їх міністр культури) не вирішіть боротись з фашиздами хахлами самостійно, в доступній для нього формі?
 
Ну наприклад замість звичайної соди на сипіть в партію котра йде в Україну чогось іншого? Наприклад каустичної соди......... В каву вкине ще щось цікавіше і т.д.
 
Адже навіть в Україні знайшовся чудак котрий настільки перегрівся від зради і всьопропальства що почав гранати кидати в українців..................
 
Тож думайте самі, вирішуйте самі, купляти чи не купляти. Але........................ не забувайте чому сир солоний.
 
© Слово [05.10.2015] | Переглядів: 1520

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook