для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І только мальчікі распятиє с косамі стаят. ..


І только мальчікі распятиє с косамі стаят. ..
Ну, я боюсь тепер щось з сфери "точка ру" відчинити. Шо там тільки ті хахли не виробляють. Мирний народ бомБЛЯДЬ. Бабушєк насілуют. Ну і мальчікав канєшна, єта... Распінают. 
Шо не вірите, собаки дикі? Вам мало того, що я зуб даю? Путінський. Золотий... А якщо хвактами вас? Нате паразіти! Комсомольській правді то хоч повірите, надіюсь. 

А ті всякі піндоси загниваючі також не вірять. Ясно ж сказано. Хахли на дамбасі всєх мальчікав распінают. Деяких з Сіріі ще довозять і распінают. 


Нє, то може і було б смішно, якщо б не було так плачевно. Наші сусіди (бо які вони нахер брати?) йобнулися цілком. Чи ім Володимир Хреститель в Сіріі перший Храм будував, чи ще яка скрєпа в задницю залізла, але то повний капєц! 
http://youtu.be/PMABkLa4WMI
Тепер вони будуть там все бомбити, бо іх коаліція правильніша за американську. Я вже не знаю за чию голову більше переживати - свою, чи Путіна. Може він купив Барака Хусейновича? Кажуть, що він має вже десь біля 250 млрд американськими президентами. Та я б за половину таких бабок навіть свого... Тузіка продала. Нашого - нє. Бо то народнає дастаяніє. Ніц не читає, але оцінки ставить. А мій тіки гавкає. Во!
Бо дивіться! Він держить мАзу за алавіта Асада. І тут ми трошки зануримось в іслам. Слухайте мене. Не слухайте сайгака і його подружку Віку. 80% мусульман - то сунніти. Вони вважають, що потрібно слідувати суннам (заповідям) пророка. На території бувшого СРСР таких щоб говорили, що вони не сунніти нема. 
Найбільша шиїтська держава - то Іран. Вони вважають, що імами - то посланники Аллаха і то що вони говорять - то говорить Аллах. То є основна відмінність. Все решта - то фігня. Ну і відповідно тлумлять одні одних. Як Іран і Ірак раніше. І тлумлять на основі тільки релігійних протиріч. Не в залежності від того перси вони, араби, чи ліванці. 
А тепер Асад. Представник ісламської секти алавітів. То взагалі щось з чимось. Вірніше поєднання ісламу з християнством. Мало того, алавітам дозволено служити любим богам в душі лишаючись алавітом. Я до того, щоб легше було зрозуміти відношення ісламського світу до них, як до зрадників релігії. І іх десь біля 6 млн в світі всього. А всіх мусульман 1,6 млрд на 2010 рік. Во!
І тут Валодька підписується за Асада. Саудівська Аравія проти. Ірак проти. Навіть Іран не за. Я вже мовчу за США і Ізраїль.

Тут або Обамка якусь свою гру веде, бо донедавна ще говорилось, що він мусульманин. Або Валодька савсєм плох стал. Або просто лох стал. Нє, я б ще зрозуміла, якщо б він Асада собі в колекцію забрав. Щоб, скажімо,  Баті не так скучно було.

28 літаків старіших за мене і пара вертольотиків, проти пари сотень літаків на американських авіаносцях. Туреччина, при бажанні, перекриє Босфор і Дарданелли. Каго ти хатєл удівіть?
А те бряцання зброєю Думи? Тіпа хачю харчо! І пофіг!!! Як я хачу бить царіцей марскою - то мій мене замість нашого в натуральний дурдом посилає. Може Вофка також тут тусується, а час в справжній. А Шрайк знає і не говорить. Того такий важний. Хулє, настаящая гаварящая моль є на господарстві. І я б загордилася. А скажеш - так і прихлопнуть жучку!

Вот чи будуть тепер Саудівська Аравія, Ірак і Іран впиратись в обниженні ціни на нафту? Думаю, що реакція повинна бути в найближчі тижні. 
Як будуть реагувати домашні мусульмани на війну проти правовірних за Асада?
Що будуть робити всі ці поплічники Яценюка? 

До місяця-півтора ми побачимо перші результати плетіння лаптів для Хуйла. Або Валодька насправді шахматіст. А пока
http://youtu.be/M1Q40WqLknk
Історія повторюється. Тільки "наші" тепер інші. І шанси на Кубань зростають. То може не чекати на то "что а сейчас быть может он, свой автомат готовит к бою", а помогти скрепи знайти?
http://youtu.be/xkUU_trAOX0
В нас же ж багато хороших місць і всіх іх удобрювати треба. 
© Сторонній [01.10.2015] | Переглядів: 6446

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook