пароль
пам’ятати
[uk] ru

Виступати, не мішки носити


Виступати, не мішки носити
І не дуже то довіряйте змі, які під контролем олігархів, та вам щось там розказують про "вдалий" візит та виступ.
Напередодні відкриття 70-ої сесії генассамблеї ООН Обама відвідав штаб-квартиру ООН, де зустрівся з Головою сесії Могенсом Люккетофтом.
Під час заходу в штаб-квартиру ООН прибув і пан Порошенко, який спробував підійти до Обами, але був зупинений службою безпеки президента США.
Барак Обама привітав нашого "цинічного бандеру баригу" ПОПу словами: "Коли ви запросите відпочити мене в Крим містер Порошенко ?", після чого проїхав з Люккетофтом в його кабінет.
Бізнес-партнер путіна ПОПа при цьому виглядав збентежено і чомусь посміхався, але, можливо, його виступ на сесії генассамблеї ООН був би меньш млявим, якби не цей принизливий випадок. Добре, що Обама хоч не запитав, як там продажі цукерок у ліпецької фабрики.
Не дивно, що Українці у соцмережах зустріли виступ Порошенка нецензурщиною і прокльонами, він навіть про Будапешт не сказав ні слова.
Під час свого виступу українофоб Порошенко, можливо, заспокоював себе тим, що холопи слухають його англійську в перекладі на "великий могучий русский язык", а не на хохляцьку мову. Порошенко виглядав під час виступу краще свого господаря путіна, хоча брехні у його було достатньо, але він зміг з себе вичавити вдалу усмішку про магазин зброї для терористів і навіть дозволив собі натякнути на російські війська на сході України. Акторський талант у бариги є, але США поставили на ньому хрест. Якщо сприймати брехню путіна "ат пратівнага", то здається, що його слова про те, що Госдеп США виділив шалені гроші на повалення януковича слід сприймати як натяк Порошенку, що його режим може бути повалений Америкою.
До речі, схоже щось подібне Обама сказав Порошенку особисто під час другої короткої зустрічі. Фото зафіксувало як огиду в очах Обами, так і переляк шоколадного бариги. Але вам ці фото ніколи не покажуть
До речі, а зустрічі Порошенка з Обамою, яку так анонсували, так і не було.
 
© Захар Беркут [30.09.2015] | Переглядів: 2147

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати