для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Починаємо з себе?


Починаємо з себе?
                                       Оглупляя народ, наши вожди сами глупеют.
                                              Виктор Суворов. «Святое дело»

 
Ми вже звикли до того, що нас постійно закликають почати з себе. Обурюєтесь, що країну роз’їдає корупція, що без хабара не можна вирішити жодного питання? Не подобається, що високопосадова «еліта» безпардонно залазить у вашу кишеню (держбюджет)? Вас ображає хамство, бюрократизм, тяганина, відверте знущання чиновного люду?  
 
- А ви почніть з себе, - повчають нас вельможні крадії, хабарники і корупціонери. – Не крадіть, не давайте хабарів, давайте відсіч бюрократизму, тяганині й хамству. А там і ми до вас підтягнемось. І буде вам щастя.
 
Аж ось наш президент, дай йому боже здоров’ячка, таки засвітив промінчик надії. Поставив питання руба: сходи треба підмітати згори. Так і рубонув, вимагаю, мовляв, карати представників влади. Щоправда, не теперішньої влади, а колишньої, тобто «папєрєдніков», та то таке, як кажуть наші «миролюбні» східні «брати», лиха беда начало.

Браво пане президенте! Тепер слово за генпрокурором. Агов, пане Шокін, з кого почнемо? Мо’ з міністра економічного розвитку та торгівлі в уряді Януковича-Азарова? Не остання, прямо скажемо, постать у колишній «злочинній владі».
 
Ваш хід, пане Шокін!
© Дмитро Ремиженко [23.09.2015] | Переглядів: 2726
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook