для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не всім це сподобається


Не всім це сподобається
Написане не сподобається не тільки владі ПОПи, не тільки порохоботам, а можливо й противникам режиму олігархів, які вважають, що революцію треба робити в білих рукавичках і робити її повинні тільки люди з бездоганним минулим, кришталево чисті та без сучка та задирки.
Такі люди або наївні, або несвідомо грають на боці ворога.
Під час 2-ї світової війни, що почалася між двома людожерськими режимами, більшовицьким та націонал-соціалістичним, людям доводилося вибирати з яким людожером вони будуть змушені зайняти одну сторону барикади. Такий вибір люди робили не тільки в Україні та на окупованій території всього колишнього сере-сер, а й у всьому світі.
І за свій вибір люди завжди  платили, платять і будуть платити своїм життями.
На сьогоднішній день кожному з нас доведеться визначитися, тому що всидіти на двох стільцях вже не вийде.
Режим порошенко-януковича перейшов до репресій вже давно, просто нам не хотілось це помічати. Але в останні дні ці репресії різко посилилися, користуючись короткозорістю ще не дуже обізнаних у політиці нових та старих патріотично налаштованих Українських сил, їх роз'єднаністю, внутрішніми чварами, їх ілюзією, що можна демократичним шляхом, без потрясінь, цивілізовано через вибори та законодавчі механізми змістити цей продажний і корумпований режим, який грає в одній зв'язці з режимом путіна на розпад та знищення України.
Режим порошенко-януковича, перейшов у активний наступ по всіх фронтах. І що прикро, в їх руках та контролі всі без виключення змі, особливо телеканали, через які вони зомбують глядачів.
Провокація 31 серпня проти ВО Свобода, вчорашній ганебний арешт депутата Мосійчука і сьогоднішнє брудне звинувачення депутата Ляшка, з боку глашатая бпп Луценка, показує всю підлість режиму порошенко-януковича, який заради збереження своєї влади не зупиниться ні перед чим.
ВО Свобода мала право на протест та навіть опір, якщо на них травили мусорів та нац. гвардію. Але чому мусора блокували врУ від людей ?
Мені все одно, чи є Мосійчук хабарником і корупціонером, чи був на початку бурхливих дев'яностих Ляшко шахраєм.
В Україні практично немає в політиці жодного не заплямованої особи. Така вже реалія нашого пост-совкового життя, що у всіх рильце в пушку. Хтось давав чи брав хабарі, щоб відкрити свій бізнес. Хтось займався рейдерством, хтось покривав вбивць, хтось все це бачив та мовчав. І все це називалось бізнесом.
Адже не секрет, що на кожного політика є компромат, і режим порошенко-януковича в потрібний час завжди може посадити неугодного йому політика.
Так свого часу на Юлію Тимошенко ще за часів Кучми вилили океани бруду. ЮВТ ніколи не була білою та пухнастою, як і всі, без винятків, хто був у той час в Українській політиці, але перший раз посадили ЮВТ фактично за те, що пішла проти режиму, пішла проти тренда, яким у той час був кучма.
Кожен Українець, кожен громадянин України повинен задати сьогодні собі одне питання - з ким я сьогодні ?
Я готовий підтримати хоч чорта, хоч диявола, якщо цей чорт чи диявол сьогодні проти режиму порошенко-януковича. А проти режиму олігархів не так вже і багато політиків та партій. Я би навіть сказав, що лише дві, ну якщо з дуже радикальними, хай буде три, не більше.
Я вже зробив свій вибір. А ви його зробили ?
© Захар Беркут [19.09.2015] | Переглядів: 3966

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/72

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook