для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Примара путінізму


Примара путінізму
Аналогії.
Про боротьбу з олігархами:
В Україні йде деолігархація повним ходом.
Найбільшим і найстрашнішим олігархом визнано Коломойського. Одним пострілом цілу зграю зайців, бо у Коломойського є і значні бізнес-активи, і медіа-активи, і пов'язана з ним політична партія.
В одній не зовсім дружній нам державі, президент цієї держави, який отримав цей пост зненацька і в один тур, через те що Єльцин з перепою пішов у відставку теж, провів деолігархізацію. Олігарха Ходорковського посадил, медіа-магнатів Березовського і Гусинського вигнали з Росії.
Про що це я? Коломойський - Ходорковський?! Один тур?! Мабуть примарилось.
Про боротьбу з корупцією.
З корупцією в Україні йде боротьба. Майже щодня гучно хтось ловиться на хабарі, наприклад діамантові прокурори. Через декілька днів тихенько корупціонер відпускається під заставу. Суспільство гучно порепетує і йому кинуть нову кістку. І далі все по колу.
Люстрація! Яка люстрація? Ми вже забули що означає це слово. Хоча для прокуратури – люстрація стала чудовим приводом отримати статус УБД. З’їздив прокурор тричі у Краматорськ і люстрація його більше не стосується, він же «на колчаковськіх (sorry) донбаських фронтах»!...
Про люстрацію суддів я краще помовчу.
Боротьба Саакашвілі з корупцією в Одесі перетворилась на батрахоміомахію.
І ось він корупційний шкандаль! Спіймано головного корупціонера, корупціонер-депутат! З нових, не якийсь вам мільярдер-регіонал. З помпою, спецназом і під камери преси заарештовано радикала, дрібного (за мірками нашого політичного бомонду) крадія і горлопана  Мосійчука! (правда ми таке вже бачили у КабМіні, і що?)
В одній не зовсім дружній нам державі, президент цієї держави, який отримав цей пост зненацька і в один тур, через те що Єльцин з перепою пішов у відставку, теж боровся з корупцією. Головним корупціонером Росії визнано дрібного крадія і горлопана «яблучника» Навального. Навальний звичайно – більш  масштабна фігура з Мосійчука, у політичному сенсі, чи це нам так здається.
Про що це я? Мосійчук – Навальний?! Один тур?! Мабуть примарилось.
Про віру у владу.
Добре у нас хоч владна вертикаль не вибудовується. Бо не хотілось би мати БПП за ЕдРо, а Самопоміч за ПарНаС.
В одній не зовсім дружній нам державі, президент цієї держави, який отримав цей пост зненацька і в один тур, через те що Єльцин з перепою пішов у відставку, укріплював владу. Спочатку «к ногтю» прибрались всілякі нацболи, лимонівці. За ними «Яблоко», «ПарНаС».
Про що це я? Свободівці - лимонівці?! «Укроп» - «Яблоко»?! БПП – ЕдРо?! (Сеня, а ти біографію Касьянова читав?) Один тур?! Мабуть примарилось.
Лишилось знайти Pussi Riot, ну тут обирайте самі, наприклад Мочанов!?
Кажуть, якщо примарилось, то хрестись. Нажаль я атеїст.
© Dmitro Maximik [18.09.2015] | Переглядів: 2586

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook