для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

БМПР.


БМПР.

 

 
Зараз в одному з московських судів слухається справа Владислава Галкіна. Це такий відомий російський актор, той самий, що в серіалі «Далекобійники»грає молодшого водія фури.
 
А звинувачують його в хуліганстві й нанесенні побоїв працівнику міліції, що призвело до тимчасової втрати працездатності останнього. Актору загрожує не багато, не мало – від десяти до п’ятнадцяти років ув’язнення.
 
І не за хуліганство – зрештою вимога налити ще скляночку віски, яка супроводжувалася пострілами з газового пістолета, не такий страшний злочин. Можна було обійтися й штрафом. А ось покалічена фізіономія дільничного міліціонера, котрий прибув на виклик, - це зовсім інша пара гальош.
 
Звичайно, Нестор Шуфрич явно не супермен і навіть з розбігу не здатен нанести удар, який призвів би до тимчасової втрати працездатності. Але ж і вдарив він не звичайнісінького дільничного міліціонера, а цілого міністра внутрішніх справ України. І хоч би що Нестору Івановичу.
 
Артисти, як відомо, люди з тонко організованою психікою і ранимою душею. При цьому вони страшні егоїсти й зазнайки. Шалена любов шанувальників кому хоч дах зірве. Але є, є підстави любити себе такого талановитого.
 
Залишивши з кадром те, хто обіймає посаду міністра МВС, задумаємося, які підстави так поводитись є у Шуфрича, тобто, що конкретно зриває дах йому. Може він купається у всенародній любові, може він зняв прекрасне кіно, чи написав геніальну книжку, чи зробив наукове відкриття планетарного масштабу. Я визнаю при цьому, що навіть якщо б це було і так, ніяке з цих досягнень не давало б йому права розпускати руки. Та все ж, можливо, для багатьох слугувало хоча б якоюсь пом’якшуючою провину обставиною.
 
А так. Ну хто він цей Шуфрич? Шестірка, яка перебігає від одного господаря до іншого і заподатливо вислужується. Але ж з якою моськіною нахабністю кидався Нестор Іванович на дужих охоронців Луценка, як розмахував рученятами. Невже йому додавав такої впевненості в своїх силах той липовий пояс з таеквондо (якщо не помиляюсь), який він здобув всього лиш за два місяці не надто активних тренувань?
 
Швидше за все - ні. Такої нахабної самовпевненості Шуфричу надавала саме вона, ота незнищенна, як проституція, депутатська недоторканність. Парадоксально, але факт – навіть захищаючи свого шефа, охоронці міністра МВС не мали б права нанести сп’янілому від власної безкарності депутату жодного удару. Вони навіть руки йому не мали б права скрутити.
 
Не так давно Нестор Шуфрич розквасив губи  своєму  колезі Льовочкіну,  за рік до того вдарив в обличчя Рудьковського, днями міністра внутрішніх справ. Якщо так далі піде, то просто страшно подумати хто може бути наступним. Простим же громадянам України взагалі не варто потрапляти на очі народному обранцю, бо ще, чого доброго, тому спаде на думку повправлятися в східних єдиноборствах.
 
І якщо актора Владислава Галкіна зараз судять й можуть засудити до 15 років позбавлення волі, то Нестор Шуфрич ходить гонорово розпушивши пір’я й дає інтерв’ю в яких все нахвалює себе такого відважного. Ну просто Бойова Машина Партії Регіонів.
© R`n`R [18.12.2009] | Переглядів: 3679
Мітки: #Луценко  #Шуфрич 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook