пароль
пам’ятати
[uk] ru

За зраду виборцям - найвища міра покарання!


За зраду виборцям - найвища міра покарання!
Шановні виборці!
 
Настав час виборів. Ми з вами свідомі громадяни і обов'язково прийдемо на виборчі дільниці, щоб виконати свій громадянський обов'язок. Звісно, віри обіцянкам політиків все менше. Але ми все одно проголосуємо за найбільш багатообіцяючих державних діячів. Тільки як же зробити, щоб нас знову не наї зрадили і не обманули?
 
Одні кажуть, що політики у нас одноразові і їх треба міняти, як памперси. Інші кажуть, що треба рости і вчитися ходити в туалет самим, інакше так все життя і будемо ходити в памперсах.
 
Згадують також про абстрактні ідеї на зразок репутації та права на повстання. Проблема в тому, що у хлопців з поганою репутацією достатньо бабла і на те, щоб поправити репутацію собі, і на те, щоб обіср спортити репутацію іншим, і на те, щоб купити ватажків будь-якої революції ще до її початку. Тому залишимо ці відірвані від реальності абстракції і займемося чимось конкретним.
 
Треба цих політиків добряче налякати, щоб вони тримали слово. План такий. Треба набрати 25 тисяч голосів під петицією про кримінальне покарання за брехню виборцям!
 

 
На кожну зраду, на кожен злочин треба відповісти адекватною карою.
 
От, наприклад.
 
Обман виборців, що виразився у невиконанні обіцянок про надання конкретної матеріальної допомоги у формі грошових коштів або в натурі, карається штрафом у сумі від 50 до 100 мінімальних заробітних плат та відшкодуванням виборцям вартості невиконаних обіцянок із відстороненням від виборної посади та забороною балотуватися на виборні посади протягом двох років.
 
Обман виборців шляхом надання завідомо неправдивих обіцянок про здійснення на користь виборців дій, які порушують загальновизнані права людини, або дій, які порушують законодавство України чи перевищують повноваження виборної посадової особи, на посаду якої балотується кандидат, або дій, які порушують закони економіки та суспільства, або дій, які порушують закони природи, карається штрафом у сумі від 6 до 13 мінімальних заробітних плат, або арештом на 13 діб, із скасуванням реєстрації кандидатури або відстороненням від виборної посади та забороною балотуватися на виборні посади протягом одного року.
 
Обман виборців шляхом надання завідомо неправдивих обіцянок про швидке покращення духовного життя, рівня честі, гідності, патріотизму, культури та національної свідомості карається штрафом у сумі від 313 до 666 мінімальних заробітних плат, або позбавленням волі строком від одного до трьох років, із відстороненням від виборної посади та забороною балотуватися на виборні посади протягом п'яти років.
 
Обман виборців шляхом надання завідомо неправдивих обіцянок про швидке покращення матеріального рівня життя карається штрафом у сумі від 5 до 10 тисяч мінімальних заробітних плат, або позбавленням волі строком від двох до п'яти років, із відстороненням від виборної посади та забороною балотуватися на виборні посади протягом п'яти років.
 
Ті самі дії, пов'язані із наданням особливо спокусливих завідомо неправдивих обіцянок, якими розпалюється невігластво, страх, жадібність та ворожнеча, із одночасним наданням незначної матеріальної або моральної підтримки, яка спонукає виборців повірити у особливо спокусливі завідомо неправдиві обіцянки, караються довічним позбавленням волі із відстороненням від виборної посади.
 
Підписуйте петицію, якщо вам набридла брехня політиків!
 
Ви спитаєте, чи може статися так, що і після 25 тисяч підписів під такою петицією банда рогулів залишиться при владі?
 
Відповідаю: ні в якому разі! Вони сидітимуть в тюрмах поголовно! Ну, принаймні, у них точно буде дуже попсована карма...
 
P. S. А якщо ви не вірите у петиції, можете підписати цю петицію проти петицій ;-)
© Юрій Шеляженко [05.09.2015] | Переглядів: 1177
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати