пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хованки за призовниками. Беркут. Мир. І круті мужики


Хованки за призовниками. Беркут. Мир. І круті мужики
Я не підтримую ні Порошенка ні Свободу. Я й!!! Шо я брешу я підтрімую "Свободу", "ПС"  націоналістів то що.
 
Не секрет що сьогодні бої на донбасі і луганську трохи вщухли. Цю перерву наша влада використовує як за вжди для підготовки до виборів та усіма можливими методами старається укріпитись на кріслах бажано до старості. Провокація під ВР доказ тому. Ні хто ж з вас не буде стверджувати що нацгвардійців - призовників не будуть використовувати як щит просто так (це не мислимо). Отже їх підставили а потім підірвали.
 
Де поділися старі професіонали по розгону демонстрантів - беркутівці? Чому загороджувалися не ними? Чи може так само як і Янукович Беркутівці стояли за МВСівцями призовника як на майдані. Саме так і було беркутівці включилися після вибуху одразу, ізнову б побиття у сіх і причетних і не причетних.
 
Все таки Порошенко збільшив кількість ментів. І вже не дуже довіряю новій міліції поліції.
 
Тепер про фронт. На окупованих теріоторіях россія мала багато проблем і най білша з них це бандити які вона сама найняла. Які одразу вдарились в махновщину і їм самим по собі досраки був "Русський мір".
 
Теперішне затишшя повязане із заміною адміністрації на окупованих теріторіях на кадрову військову з РФ. На цей час (дуже зручний для змін 1 вересня все таки). ми не повинні були укріплятися а повинні навпаки загострювати ситуаці. І нструменти для цього такі:
- Грабувати прифронтові території
- Обстріл позицій сепарів із забороненої артилерії
- захоплення не вигідних для захисту ділянок знищення/спалення їх
- на дипломатичному рівні звинувачувати агрессора в утисках україномовного населення, а після врятування територій які захопленні і укр. населення там врятоване спалювати цю територію і відходити дозволяючи знову заняти цю територію із россійскомовним населенням сепаратистам і казати на дипломатично му рівні що бачте ми не хочемо воювати і відступаєму. При сприятливих умовах такий сценарій повторювати..
 
Поже пацифісти будуть зараз бздіти багато, але це єдине що ми можем запропонувати нашим українцям на окупованим теріторія.
 
Окупованні територої під владою доцих пір бандитів накопичили не задоволення РФ. Це є сприятли ві умову для наступу або обстрілу. Населення окупованих теріторії скрадають спрощенно скажемо з росіян українців - коммуністів  і українців. Лояльні українці були б ради якби постійно чули канонаду пострілв це б свідчило що про них не забули і ВСУ живе і не забаром звільнить їх. Коммуністи б за поважалиб ВСУ бо поважають лише силу. Якщо продемонструвати коммуністам паніку серед сепарів то вони бігом стануть на бік сильного.
 

Помилки теперішні. 1 торгові відносини з сходом - вони розбещують бійців на передовій (потрібно повністю заблокувати схід Крим також бо ми торгуючи з кримом ми ображаємо татар та кримських ураїнців в душі вони вільні люди тому переживуть будь що легше ніж бидло). 2 Ми могли б не повністю а тільки частково виконувати положення мінського договору. 3 Ми не випалюємо територію яку залишаемо по різним причинам ворогу (Укрзалізниця відбудовуе колії в Дебальцево просто робітники їздять туди на роботу і відбудовують залізниці що б сепарам лекше було отримувати патрони з РФ). 4. Ми не достатньо жорстокі. Ми постійно даємо ворогу як зовнішньому так і внутрішньому оговтатись.
 
І ще добавлю доктрина має бути така як в США тобто в Україні не повинно бути переходу на війсковий лад а має бути демократії тобто робота на війну має бути най вигіднішою справою так взагаліто і є. А також основні товари вжитку. І я заміни прізвиська на кшталт Пеця і тепе на Порошенко. Бо так не личить він законно обраний і є на авторитетнішим громадянином. Обзівати Українського президента = обзивати народ України і паклюжити память загиблих, а ще тому що це най незахищениша людина в Україні.
 
И останне, якщо Порошенку вдасться засудити за події біля ВР трохи більше людей ніж той що кинув гранату і Українці його не виженуть то українці будуть приречені на позор бо всі смерті до цієї пори будуть марними. Україна програє на сході буде зоосереджена сила яка буде наганяти страх на рішення будь кого чи то президента чи то Українця. Чи піде, після усього що було, Порошенко на заручини з сепаратистами? Звісно піде.
© BillyBons [04.09.2015] | Переглядів: 892

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook