для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Згадала блядища про міжнародне право


 Згадала блядища про міжнародне право
Якщо вас не знудить, то повну версії промови Валі Полстакана, у якій вона звернулася до учасників засідання Міжпарламентської асамблеї ООН, ви можете прочитати тут http://echo.msk.ru/blog/echomsk/1613936-echo/
 
Нічого особливо нового там немає. Звичайний набір російського великодержавного пропагандонства: «багатополярний світоустрій», «односторонні санкції», «неприкритий тиск на інші країни» і всіляка інша лабуда.
 
Просто не можу втриматися від спокуси виказати огиду цій комсомольській пробляді, яка когось ще попрікає у втраті цнотливості.
 
Найбільшою похабщиною, я вважаю, були наступні звинувачення.
 
1. Сегодня невозможно обеспечить мир и устойчивое развитие без соблюдения принципов равенства в международных отношениях, строгого соблюдения международного права и ведущей роли ООН, уважения суверенитета государств и права народов на определение своих судеб без вмешательства извне.
 
От скажіть но мені, кого, прямо по Фрейду, цією фразою звинуватила ця прокурва найперше? Невже так розрекламована РФ реалізація «права на визначення своєї долі» кримчанами відбулась без втручання ззовні? Навіть у пропагандонському фільмі «Крим. Повернення на Батьківщину» є відверта відповідь, втручання БУЛО.
 
2. Задача парламентариев состоит в том, чтобы эффективно использовать подлинные инструменты демократии и свободы для обеспечения равной и неделимой безопасности для всех, а не только избранных государств.
 
А яким чином до рахунку «вибраних держав» ця сука зарахувала Україну ми хіба не пам’ятаємо? Чи ця «комсомолка по виклику в сауну» натякає, що Рада федерації РФ може давати дозволи Х@лу на застосування ввічливих чоловічків будь де? Хто буде наступним не «вибраним»?
 
3. Нам необходимо всегда помнить страшные уроки Второй мировой войны. То, к какой беде, к каким жертвам могут привести агрессивный национализм и идеи расового превосходства.
 
От і провадила б цю тезу у себе в Пєдєрації, впливаючи на Дугіна, Соловйова і Ко, що розмахують жупелом «Руськага Міру».
 
4. Старая модель однополярного мироустройства, основанная на доминировании одной державы или группы стран, уходит в прошлое. Но ее всеми силами пытаются сохранять и воспроизводить, оказывая неприкрытое давление на другие страны, подвергая их односторонним санкциям и применяя против них вооруженную силу.
 
А чи нова модель світоустрою від керівництва РФ демонструється зараз світовій спільноті, чи це всетаки яскрава ілюстрація старої, яку проблядь озвучила? Як, скажіть, можна оцінити виклик у листопаді 2013 року Януковича у Сочі? Це хіба не було «неприкритим тиском на іншу країну» з боку РФ? Можливо зацікавленість РФ і тиск з її боку щодо конституційних змін в Україні не є таким же «неприкритим тиском»? А скільки разів, ще до Майдану, до України застосовувались з боку РФ «односторонні санкції», починаючи з газової кризи ім.Тимошенко-Дубини, закінчуючи багаторазовими заборонами на ввіз різноманітних товарів ім. Онищенко?
 
А це взагалі ШЕДЕВР!!!
 
5. Это наглядно демонстрирует растущий авторитет и укрепление таких объединений, как Шанхайская организация сотрудничества, БРИКС, Евразийский экономический союз и других. Подобные объединения становятся новыми политическими и экономическими центрами влияния. Подлинно партнёрский дух этих объединений, в которых нет диктата одной страны, но есть равенство и взаимное уважение – это пример цивилизованной формы международного сотрудничества в ХХI веке.
 
Невже Полстакана натякає на те, що «партнерським духом» смердить волюнтариське рішення (без узгодження з партнерами по Євразійському економічному союзу) щодо заборони ввозу продовольства і, мало того, його знищення. Щось я не пам’ятаю, щоб владу Білорусі чи Казахстану спитали думок з цього приводу… Можливо це вважається відсутністю «диктату однієї країни» та «рівністю і взаємоповагою»?
 
6. Валентина Матвиенко призвала участников конференции высказаться о недопустимости введения санкций в отношении парламентариев.
 
«Свободу перемещения по миру всем блядям и проблядям!!!» yahooНі хєра.Attention Посидиш в рідній Рассєюшкє, зїздиш на відпочинок до Криму, на шопінг, будь-ласка, у Кондопогу чи Великий Устюг. Адже якщо витираєш ноги об міжнародну правову систему, то безкарним бути не виходить.
© инженегр [01.09.2015] | Переглядів: 13361
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/107

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook