для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

До сьогоднішніх подій


До сьогоднішніх подій
Рідко, дуже рідко висловлююсь на злобу дня. Маю запальний характер, тому, щоб не ляпнути зайвого, в розмові притримуюсь правила трьох секунд. Суть його проста - перш, ніж відповісти на висловлювання співрозмовника, витримую трьохсекундну паузу. Такого ж правила намагаюсь дотримуватись і в оцінці суспільно-політичних подій, з тією лиш різницею, що паузу беру не в три секунди, а хоча б в тиждень.
 
Я не "пецьканутий". Я взагалі не є прихильником осіб - я прихильник Ідеї. Так в 2004 голосував за Ющенка, не соромлюсь і не приховую цього, хоча, з року так 2007-2008 є його таким же щирим антипатиком. Причина - дії самого Віктора Андрійовича. Але, попри все, я вважаю, що Ющенко кращий за Януковича. До сьогоднішнього дня я симпатизував Юлі, команді Коломойського та хлопцям з Правого Сектору. Пишу "симпатизував", бо хочу визначитись, хто з них яку позицію займає в нинішній ситуації.
 
В мене є питання до ПОПи з приводу невиконаних обіцянок продати Рошен, з приводу Липецької фабрики, з приводу Гелетея, Муженка, Яреми та конфлікту Шокін-Сакварелідзе, з приводу судової нереформи. І,якщо буду живий, та буде воля Божа, висеруськажусь і з цього приводу. Але в плані дипломатичної війни президент все робить правильно.
 
Що реально дають бандитам децентралізація та особливий статус?
 
Вибори - тільки за українським законодавством. Українським, Карле! Таку позицію сьогодні (не вперше, до речі) сьогодні висловила А. Меркель. І вона ж висловилася на адресу ватажків Лугандону: "... представники так званих Донецької та Луганської республік, я би назвала їх сепаратистами". Враховуючи суд з приводу катастрофи рейсу МН17 і його майже очевидне рішення (при цьому необов'язково, щоб це був міжнародний трибунал, достатньо рішення, наприклад, голандського національного суду), більш ніж очевидно, що "ЛДНР" будуть оголошені терористичними угрупуваннями. А це виключить з виборчого процесу будь-кого, причетного до Лугандону.
 
Амністія? Тільки для тих, хто складе зброю і сдасться українським силовикам ДО оголошення амністії. Як написав Аркадій Бабченко, о 12-00 оголошуємо амністію, і всі, хто до 12-01 не склав зброю самі порушують умови амністії. З усіма для себе наслідками.
 
"Народна міліція"? Після майбутнього більш ніж вірогідного оголошення "ЛДНР" терористичними організаціями це вже навіть не смішно. А от після повного й одностороннього виконання Україною Мінська-2 будь-який постріл в бік наших військових є оголошенням Росією війни Україні. І ООН буде вимушена надати НАТО мандат на військову операцію з захисту конституційного порядку та територіальної цілісності України.
 
Ви думаєте, навіщо США розмістили F-22 в країнах Балтії? Щоб "захистити своїх східноєвропейських пратнерів"? Тобі ескадрилью доцільніше б було розмістити в Норвегії або Німеччині. Тому що, якщо російські ВПС завдадуть удару, наприклад, із Пскову, то "американці" навіть не встигнуть піднятися в повітря. А от для нападу на Росію це ідеальна дислокація! А тепер, увага! F-22 - це ... літаки "придушення сил ППО ворога"! Країни Балтії - найближча до Москви територія НАТО. А знищення сил ППО робить беззахисним не тільки Москву, але й Петербург, Архангельськ та Мурманськ, тобто західний фланг Північного флоту та Арктичної групи війск РФ. Я думаю, не треба пояснювати, яка це катастрофа для рашистської армії.
 
А після всього можна проголосувати відміну сьогоднішніх змін. І з почуттям виконаного обов'язку заявити світовій спільноті: "Росія заявляла, що ми - недоговороспроміжні. Але ми в односторонньому порядку чесно виконали всі взяті на себе зобов'язання. А от Росія вкотре порушила. Та й ЛДНР визнані террористичними організаціями, тому ми й не допустили їхніх представників до виборчого процесу".
 
Звичайно, це лише моя теорія. Нема стовідсоткової гарантії, що саме так і буде. Але те, що останні кілька днів на фронті незвично тихо, щось та й означає.
© Ерік Гетьман [31.08.2015] | Переглядів: 1267

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.4/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook