пароль
пам’ятати
[uk] ru

День знань


День знань
Сьогодні наш любімий  віварій, наша обновльонная верховна зрада, наш істочнік народовластія, наше прібєжище слуг народа, наш хтонічний разсаднік політичної корупції і взагалі всєлєнський компроміс між поганим та найгіршим збирається плюнуть в рожу єтому філіну - президентському проєкту змін до констітуції.
 
Правий сєктор, радікальна партія і самопоміч зафіксували свою ярую, нєпрімірімую позицію у вигляді бусів під радою, пікєту в раді і Садового в гпу.
 
Всі інші, мабуть, тримають дулю в камані і продемонструють її при голосуванні. або не продемонструють. в залежності від товщини отриманої котлєти.
 
Надзвичайно, просто жгучє, хочеться поцікавитись: шановні, а що ви пропонували ініціаторам змін до конституції взамін?
Що вам "президентські" не дали, що ви так переймаєтесь?
Це секрет від сіспільства, чи ви проблемами суспільстіва не переймаєтась?
 
Бо взагалі то, в обмін на потрібну Порошенко/Гройсмну зміну до конституції, ви за цей період могли впхати до змін багато чого корисного, починаючи з права на зброю для населення, імпічмент, адекватне керівництово міноборони, сили самооборони як у польщі, відкриті списки, чотири роки парламенту і три для президента, 300 депутатів, повну люстрацію, НАТО, справжню заборону комунізму та багато чого іншого, корисного. Чи єсть другіє інтєрєсниє для нас обоіх вєщі?
 
Адже ми всі знаємо, що приймати зміни потрібно, бо це рєвєранс у бік тих, хто платить. Жлобкувато платить, але.
 
Виникає питання: чому з прєзідєнтською камарільєю ніхто не торгувався? Що, в країні крім Яресько, торгуватися нікому? Чи це високоє іскуство?
Всім дєпутатам внєзапно перепрошили мізки? Всі перетворилися на коллективного Парасюка?
 
Нє вєрю!
 
Як же тепер виправляти ситуацію? Правильно, треба завертати проект конституції на доопрацювання і пхати в в проект конституціх та пакет голосування все, що нам любе і кохане. Хай гройсман отримає свою децентралізацію. А народ - отримає зброю, імпічмент, та відклик депутатів.
 
Нуланд наказала? Взамін нехай дає зброю і будапєштський формат. Що, ніхто їй про це не сказав? Незручно перед інтуристом?
 
Досить незламно стояти, пора торгувати.
© NinethApreel [31.08.2015] | Переглядів: 1216

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook