для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

GENERALS: Russia Vs Ukraine's Allience


GENERALS: Russia Vs Ukraine's Allience
Був я студентом з 2002 по 2007 р.
КомпУтеризація та інтернетОзація світу якраз-но семимильними кроками добиралася до України. Тобто, ще на першому та другому курсі я писав реферати та курсову вручну, сидячи в бібліотеці, а потім нарешті зявилася можливість купити компика і качати матеріали з інету smile3
Тим не менше, відсутність компютера не заваджала ще на першому курсі ходити з друзяками ночами в інтернет клуби, де з поміж усього ми іноді лупилися в стратежки, аля GENERALS або Козаки. І скільки то за 5 років безсонних ночей було, важко й порахувати. Тому, стратежку я не тільки люблю, але трохи ще й вмію грати.
Так от, до чого я це вам усе розповідаю. За ті всі безсонні ночі навчився одному важливому способу знищення супротивників. УВАГА, ЗАРАЗ БУДЕ СЕКРЕТ )))
Для того аби ефективно замочити бувалого супротивника, в першу чергу треба мочить його РЕСУРСНУ БАЗУ!!! О як!
А як тільки ви замочили його ресурсну базу, він починає її відбудовувати, а ви її знову мочите, а він втретє її спробує відбудувати оту керченську переп.... ой, вибачте, ресурсну базу. А тоді раз, і грошей в нього на рахунку немає, його селюки гинуть від голоду, лінкори стріляють по своїх, а сам він в повній сраці чекає коли ви прийдете і додавите те, що залишилося.
 
Тож, коли ви наступний раз почуєте про "зраду", про те, що "захід та США нас кинули", можете копнути того хто таке каже в дупу, перед тим показавши ціни на Brent.
Путінленд загинається, а поки нам потрібно розбудовувати власну інфраструктуру і потужну економіку. Прийде час, коли з їх боку вже не буде кому їхати на наш Донбас, а "лінкори" почнуть стріляти по Кремлю ;)
© Michael623 [24.08.2015] | Переглядів: 3440

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook