для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коварний враг в тилу чи татарський нож в россійску спину


Коварний враг в тилу чи татарський нож в россійску спину
Жаль, дєйствітєльно очєнь жаль, но ми должни констатірувать той факт, шо свободний доступ до інтернета і прочих благ цивілізації развращає од природи скромну і кротку русску молодьож. Вєдь доступ до інтернета - це доступ до западного міра з його ложними ідєалами і фальшивими ценностями. Хіба це, я вас спрашую, не єсть рєалізация так давно, но так грамотно і коварно сочиньонного плана Далєса?..
Ти, читатєль, навєрно спросиш мене, до чого ж я, собствєнно, веду, начиная свою очєрєдну статью з такой пєдагогічєской поеми. А веду я от до чого.
 
Ше в ті дальокі врємєна, коли не каждий русский чєловєк знав про інтернет, а про такі чудєса научно-тєхнічєского прогрєсса, як ВКонтактє, Однокласнікі чи богомєрзкий Фейсбук даже рєчь не шла, група молодих і тоді ше скромних і кротких, як і подобає русской молодьожи, людей создала у третій столиці Россії Казані сайт adme.ru. Тут, читатєль, я сразу попрошу тебе замітить, шо слоган сайта - це три слова "Творчєство. Свобода. Жизнь." Уже з цього слогана, собствєно, і начинається внушеніє молодьожи чуждих ідєй. Вєдь цей слоган так напоминає кліч французкой рєволюциї "Свобода. Равєнство. Братство." А ці ценності в корнє протіворєчать духовним і ценносним устоям і орієнтірам русского чєловєка, вєдь не просто ж так Сєргєєм Уваровим була виведедена антітєза до французской тріади, яка звучала як "Православіє. Самодєржавіє. Народность."
 
Но не смотря на це явне заігриваніє до Запада, в целом сайт був дуже даже неплохий. То і дєло він радував свого читатєля постами дєйствітєльно преісполнєними русского духа. В цій связі дуже вже мені хочеться отмітить подборку работ художніка Акопова про Путєна й Мєдвєдєва (https://web.archive.org/web/20141031084323/http://www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/iskusstvo-o-tandeme-478505/), вєдь тут кажда картіна прям дише на зрітєля настоящим перегаром русскіх духовних скрєп.
 
Однако така іділія длилася недовго і вскорє настали смутні врємєна, коли адміністратори сайта стали совсєм забувать, шо вони русскі.
Послєдствія цьой мєтаморфози просто ужасають. Так, напрімєр, єслі ввести в поіскє по сайту слово "Путєн", то посєтітєль сайта навєрняка ужаснецця, обнаружив, шо послєдній пост про Путіна був аж пєрвого сєнтября 2011 года.
Та й содєржаніє цього поста попахує опозіционним до богоізбраной русской власті настроєнієм:

 
Но це були тіки цвєточки. Сєйчас же сайт являє собой нішо друге, як рупор госдєпа. Все чаще на Адме появляються пости, в яких обнаглєвша адміністрація показує пєндосів (да-да, імєнно пєндосів) як людей. І не простих людей, а добрих і сочуствующих.
Ви тіки вчитайтесь в ці мєрзкі строки:
Брэд Питт построил дома для сотни семей, потерявших все во время урагана
Парикмахер по имени Кортни Холмс предложил всем детям совершенно бесплатную стрижку, но при одном условии.Каждый ребенок должен был прочитать какую-нибудь историю или отрывок из книги вслух.
24-летняя Лиз Вудворд работала официанткой в кафе, когда двое пожарных Тим Янг и Пол Хуллингс зашли пообедать, после того как 12 часов боролись с огнем на складе.
Подкрепившись, пожарные попросили у официантки счет. Но Лиз, заметив, насколько сильно они вымотаны, сама оплатила их счет
Я повторюсь: всі ці історії про американців. І в связі з цим назріває дуже і дуже сєрйозний вопрос. Де? От де на цьом сайті пости про обичних русскіх людей? Де заголовок "Пєтя Огурцов перевів бабушку через дорогу"? Хто вкрав статью "Ваня Паровозов каждий день корме бездомну кошку"? І я повторюсь: куди пропали пости про Путєна?!
 
Кромє того, все чаще (прімєрно раз в тиждень) на сайті появляються пости, посвящонні одєсскому юмору. А я напомню читатєлю, шо Одєсса - це город, який у трудну мінуту, коли йому пришлось осущєствлять свій цивілізационний вибор, з ким же ж буть: з братской Россієй чи фашистськой хунтой, вибрав послєдню, даже невзірая на кроваві собитія другого мая, яке вся Россія вспоминає як дєнь убійства Одєсси. А потому заігруваніє з цим городом-прєдатєлєм може розцінювацця тільки як заігруванія з київськой Хунтой.
А заігруванія ці, мєждупрочім, очєнь даже дуже сєрйозні. Заголовок послєднього поста на сайті Адме, посвящонного Одєссє просто таки кричить на читатєля " Если учиться жизненнной мудрости, то у одесситов".
 
Однако же, справєдлівості раді нада сказать, шо не сам цей сайт винуватий у своїй подривній дєятєльності. Вєдь і сам город Казань в цьом плані дуже неблагонадьожний. Стоє тільки вспомнить, як совєт старєйшин республіки Татарстан поддержав видвіженіє пособніка хунти Джемільова на Нобєлєвську прємію.
Або от совсєм недавній, но дуже вопіющий случай, коли імєнно в тій же ж Казані пройшов хоть і тайний, но всьо же концерт фашиста Антона Мухарского чи, як він себе назива, Орєста Лютого.

 
А потому я обращаюся до всіх житєлєй Казані в часності і Татарстана вообщє з воплєм отчаянія. Татари! Вспомніть, шо ви славянє! Вспомніть, шо ви русскі! Хватить заігрувать з западом! Це харашо не кончається ніколи! Америка всім несе тіки войну і розруху! А її фашистська служанка Україна тєм болєє. А потому призиваю вас: образумьтесь, не вірьте слєпо пропаганді Фашингтона і будьте вєрними своїй родіні – Россії.
Вєдь в протівному случаї Россійске руководство должне буде вмєшацця.
 
Народний губєрнатор села Малиновка в ізгнанії,
больший болєльщик за судьбу Татарстана
Грицько Григорович Гриценко
© Грицько Гриценко [22.08.2015] | Переглядів: 5377

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook