для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Плач крокодилів


Плач крокодилів
Деякий час тому запостив це на https://site.ua, а тепер переношу сюди:
 
Плач крокодилів

Лазив тут по інтернету і звернув увагу на цікавий психологічний феномен, притаманний росіянам. Не сказати, щоб він був для мене сюрпризом, але останнім часом висвітився особливо яскраво. Я б назвав це «синдромом крокодила». Не у тому сенсі, що величезна тупа тварюка роззявляє зубату пащу на все, що рухається в зоні її досяжності, – щоб відправити до шлунку й перетравити. А у сенсі «крокодилових сліз». Є така легенда: крокодил плаче, когось вчергове зжерши. Ллє лицемірні сльози над своєю жертвою.
 
Російський крокодил це полюбляє. Ось тільки після чергового пожирання ллє горючі сльози не над своєю жертвою. Ридає над собою, добрим, чуйним, нещасним і несправедливо скривдженим. Цікавий такий крокодил. Нестандартний.
 

 
Здавалось би, чого мали чекати росіяни від українців після того, що їхня країна зробила з Україною? Після того, як вона підтримувала злодія і вбивцю Януковича, проклинаючи і обгиджуючи повсталий народ? Після веселого реготу над смертями Небесної Сотні? Після віджимання Криму, коли Україна ще не встигла оплакати своїх мертвих?
 
Після розпалювання кривавої бані на нашій землі? Після збиткування над українськими національними символами і жорстокого вбивства тих, хто намагався цьому перешкодити? Після обстрілів зі своєї території і «братньої гуманітарної допомоги» важкою зброєю, бабаями-безлерами-гіркіними і тисячами подібних моторол? Після казачків, які різали голови нашим живим солдатам, змагаючись за головний приз – BMW? Після «заблукалих» десантників і ГРУшників, бурятських шахтарів, кадирівських таксистів і російських військових, «которых там нет»? Після знущання над Надією Савченко, яка боронила свою країну? Після безперервної дикої брехні про «український фашизм», розіп'ятих хлопчиків у трусиках і снігурів, засмажених на крові російськомовних немовлят? Після зруйнованого Сходу і тисяч вбитих «русскім міром» українських громадян?...
 
Мабуть, чекають проклять на адресу «русского міра» на довгі десятиріччя чи навіть віки? Не повірите: вони чекають від українців… солідарної ненависті до ворогів Росії. І ще крапельки співчуття. Їй-бо не брешу.
 
Ось лише один з типових прикладів: у коментарях під роликом на YouTube росіянин написав мені, що «украинские придурки» не звертають уваги на жахливий факт: «Ты только вдумайся: США в открытую собираются объявить войну РОССИИ и готовятся к этому! О чем дальше после такого можно говорить?». Я вдумався. І поясню, якщо хто не зрозумів: українцям після всього доброго, що зробили для них північні «брати», пропонується обуритись нахабством і підлістю США. Вжахнутись їх ворожістю до Расєюшки і солідаризуватись з нею. Ще й поспівчувати бідачці. А капслок вочевидь акцентує: «Объявить войну не кому-небудь, а РОССИИ!!! Можно ли представить себе бОльшую глубину падения?!».
 
Що найстрашніше – вони не придурюються. Російські крокодили щиро впевнені, що такий «бронебійний аргумент» зробить переворот у мізках українців, миттєво змусивши їх зненавидіти США, які ніколи не воювали проти нашої країни і не вбивали українців, а зараз допомагають їм захищатись від агресії північного звіра. І кине їх в обійми тих, хто розтоптав УНР у 1918. Хто у 1932-1933 виморив Голодомором мільйони українців – більше, ніж за всі роки наступної війни. Хто розстрілював і кидав у Мордовські табори наших патріотів, героїв і поетів. Хто вважає, що немає такої країни Україна, як і її придуманої мови (а хто незгоден – фашисти і підстилки Заходу). Хто люто ненавидить нас, оббріхує й радіє нашим смертям, хто несе руйнацію і кров нашій землі.
 
Ця російська риса просто унікальна! Все одно що люто катувати беззахисну жертву, вбиваючи у неї на очах її рідних. А коли раптом на її захист стане сильний сусід, чекати від жертви обурення діями сусіда, вимагаючи від неї підтримки і співчуття до себе.
 
Помилилися ви, «браття» з надіями на нашу солідарність. Не від тих співчуття чекаєте. Ви ж нам не співчували, весело, з гигиканням знищуючи «хохлів-укропів». Тамбовський вовк вам тепер брат. Як там у вас ще кажуть: «Любишь кататься – люби и саночки возить»? Я радий, що цивілізований світ нарешті зрозумів – має справу зі скаженою фашистською тварюкою, готовою кинути світ у безодню ядерної війни. Тому дуже добре, що «США в открытую собираются объявить войну России» (читай російському агресивному нацизму) . Бажаю американцям перемоги в цій війні проти останньої фашистської імперії. А ми допоможемо. Весь світ, згадуючи жахи німецького нацизму, об'єднується зараз в нову антифашистську коаліцію - проти російського неонацизму.
 
Я так і відповів російському крокодилу, який чекав від мене солідарного обурення діями «америкосів». А ви що б відповіли?
 
https://site.ua/vasiliy.vlasyuk/679-plach-krokodiliv/
© Alter ego [22.08.2015] | Переглядів: 7743

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.0/79

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook